Hilal Altinbilek din „Mă numesc Züleyha” ar urma să se căsătorească

Încurcate mai sunt căile dragostei! În urmă cu câteva luni circulau mai multe zvonuri potrivit cărora Hilal Altinbilek, actrița din „Mă numesc Züleyha” (în original: „Bir Zamanlar Çukurova”), s-ar fi despărțit de iubitul ei, Metin Hara, după un an și jumătate de relație. Apoi, la începutul lunii iulie, vestea împăcării i-a luat prin surprindere pe fani.

Hilal Altinbilek și iubitul ei au fost surprinși împreună pe plajă, îmbrățișați, aflându-se într-o binemeritată vacanță după încheierea filmărilor pentru „Mă numesc Züleyha”. În timpul acestei vacanțe, Hilal Altinbilek și iubitul ei ar fi luat o decizie importantă în ceea ce privește relația lor.

Potrivit site-ului Haberler Ankara, ei au decis să se căsătorească, deși încă nu se știe când și unde va avea loc nunta. Nu ar fi prima dată când Hilal și scriitorul se gândesc la o nuntă. Cei doi au avut parte de o întâlnire cu familiile lor în 2021 și „în curând se vor așeza la masa de nuntă”.

Reportaj Libertatea la punctul pe unde fug rușii în Finlanda, înainte ca și aici să se închidă granița: „Mama este fan absolut al lui Putin, dar mi-a zis să plec din țară”
Recomandări
Reportaj Libertatea la punctul pe unde fug rușii în Finlanda, înainte ca și aici să se închidă granița: „Mama este fan absolut al lui Putin, dar mi-a zis să plec din țară”

Metin (39 de ani) este un cunoscut scriitor de cărți de dezvoltare personală, speaker motivațional și terapeut energetic. Dar și mai faimos pentru faptul că s-a iubit între 2017 și 2019 cu modelul de origine braziliană Adriana Lima. Hilal nu este prima actriță turcă ce îi cade în mreje lui Metin. În 2016, el a mai avut o relație și cu Beste Kökdemir (Meleksima din „Kösem”).

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.