Cei doi sunt împreună de mai bine de un an, iar de când formează un cuplu, sunt de nedespărțit. Lino Golden a împlinit 26 de ani pe 5 octombrie, însă s-a sărbătorit tocmai aseară, 26 octombrie. La petrecere, au fost invitate cele mai importante persoane din viața lui. 

La un moment dat, în timpul petrecerii, Lino Golden a chemat-o lângă el pe iubita lui, care nu bănuia absolut nimic. În timp ce vorbea la microfon, artistul s-a pus în genunchi și a întrebat-o pe iubita lui dacă vrea să îi devină soție.  

„Îți mulțumesc că ești alături de mine mereu. O mie de cuvinte nu valorează nimic și voiam să îți zic dacă vrei să fii soția mea?”, este o parte din declarația de dragoste pe care i-a făcut-o Lino Golden iubitei sale. 

Tânăra a fost extrem de emoționată, dar și copleșită de un sentiment de bucurie. Aceasta a spus marele „da”, iar Lino Golden i-a pus pe deget un inel superb.  Vezi poze cu momentul romantic și cu inelul de logodnă pe tvmania.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (11)

PS92234   •   12.11.2023, 14:10

lino asta de ce e golden ? ca are vocabular de vrajitoare bronzata de la Ciulnita ? Probabil ca tatuajelele alea obosite ii compenseaza cei 3 cm din shalvari.

piciusz   •   05.11.2023, 09:02

case de piatra cu termopan

Elye   •   01.11.2023, 13:27

Să fie fericiți și casă de piatră, numai bine în relația lor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.