Actorul Matthew Perry l-a bătut pe premierul Canadei, Justin Trudeau. „Nu mă laud cu asta, este teribil”

18 martie 2017 09:34

Actorul Matthew Perry l-a bătut pe premierul Canadei, Justin Trudeau. Actorul Matthew Perry, Matthew Langford Perry fiind numele său complet, are 47 de ani și dublă cetățenie, americană și canadiană.

Are două nominalizări în carieră, la premiile Emmy și Globul de aur. și este cel mai bine cunoscut pentru rolul Chandler Bing din sitcom-ul “Friends/Prietenii tăi” (1994-2004).

S-a născut pe 19 august 1969, în Williamstown, Massachusetts, SUA, dar, la un moment dat, a studiat la școala primară din Rockcliffe Park, o școală publică situată într-o zonă bogată din Ottawa, Canada.

Așa a ajuns să îl cunoască pe Justin Trudeau, actualul premier actual al Canadei, al cărui tată, Pierre Trudeau, era liderul țării la momentul respectiv, scrie telegraph.co.uk.

Acum, invitat în emisiunea lui Jimmy Kimmel, “Jimmy Kimmel Live”, actorul și-a amintit și a povestit un episod care nu îi face cinste, dar poate fi scuzat… ținând cont că erau doar niște copii.

„Mi-a amintit de asta prietenul meu Chris Murray, care era tot în clasa a cincea, că l-am băut, de fapt, pe Justin Trudeau. L-am bătut amândoi. Cred că excela la un sport la care noi nu eram buni, așa că a fost gelozie pură. Nu mă laud cu asta, este teribil. Eram un copil prost”, a explicat actorul.

Mai mult, actorul a glumit pe seama acestui incident, fiind de părere că, astfel, l-a ajutat să devină premier. „Cred că am avut un rol important în faptul că el (Justin Trudeau – n.r.) a devenit prim-ministru. Cred că și-a spus: Voi trece peste asta și voi deveni prim-ministru”, a spus el.

Biroul de presă al premierului Justin Trudeau nu a dorit să comenteze afirmațiile actorului Matthew Perry.

Însă, actorul are probleme mai mari și mai serioase decât aceasta. Matthew Perry nu-și mai amintește vreo trei ani din „Friends”. Vezi care e motivul!

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro