29 Mar. 2016 15:10

Ca-n telenovele! O femeie din Botoşani şi-a găsit iubitul dispărut în urmă cu nouă ani. Finalul e tragic

Distribuie

În urmă cu nouă ani, Gheorghe Volschi a dispărut fără urmă, după ce a fost la un priveghi într-un sat din Botoşani. Omul a fost căutat atunci de localnici şi de autorităţi, dar în zadar. Rămasă fără iubit, femeia cu care acesta trăia în concubinaj a trăit mult timp cu gândul la bărbat, iar într-un final s-a mutat la Arad, lăsând astfel trecutul în urmă.

Întâmplarea face că, la sfârşitul săptămânii trecute, femeia a revenit în sat, pentru a-şi duce tatăl bolnav la spital. În ziua în care ar fi trebuit să se întoarcă la Arad, ea a fost chemată la poliţie, pentru a identifica un cadavru. Câţiva săteni găsiseră în iaz trupul neînsufleţit al unui bărbat, bănuit a fi chiar cel dispărut în urmă cu nouă ani.

Culmea, ea l-a recunoscut din prima pe cel pe care-l iubise, după haine. În toţi anii, ea nu a uitat nicio clipă cum era bărbatul îmbrăcat în ultima zi în care l-a văzut, aşa că i-a lămurit pe poliţişti.

Necropsia a arătat faptul că pe trupul bărbatului nu se aflau urme de violanţă, iar asta ridică noi semne de întrebare în privinţa dispariţiei.

În plus, în cei nouă ani care s-au scurs de la dispariţie, iazul a fost golit și umplut de vreo patru-cinci ori, dar trupul bărbatului nu a fost zărit nici măcar o dată.

Comentarii