16 Sep. 2017 12:00

EXCLUSIV/ Fostul iubit al Andreei Tonciu, fotbalistul Nicolae Mitea, a ajuns sărac lipit: cere bani amicilor și și-a scos casa la vânzare!

Distribuie

Fostul iubit al Andreei Tonciu, Nicolae Mitea, cândva o mare speranță a fotbalului românesc, a ajuns sărac lipit.

La 18 ani activa deja la un club de renume din Europa, Ajax Amsterdam. Nicolae Mitea se anunța una dintre marile speranțe ale fotbalului românesc, cu un frumos viitor în față.

Între timp însă, fostul sportiv nu doar că s-a scufundat în anonimat și a renunțat la fotbal, dar a pierdut și tot ceea ce a câștigat pe când se afla în plină glorie. Mai întâi, întrucât nu mai avea nici o sursă de venit, Mitea și-a vândut, pe bucăți, vila pe care o deținea în zona Berceni. Doar în doi ani însă, cei 145.000 de euro, ultima tranșă a tranzacției, s-au dus pe apa sâmbetei. În prezent, Mitea are o familie, o soție și o fetiță, iar cheltuielile sunt și mai mari.

A rămas fără sursă de venituri

Fostul iubit al Andreei Tonciu trece printr-o situație financiară foarte grea. Nu are un job și nici alte surse de venituri. Astfel că, rămas din nou fără bani, Mitea a ajuns să le ceară prietenilor bani cu împrumut! Mai mult, el și-a scos la vânzare și casa în care locuiește, în prezent, cu soția și fetița, motivând că-și dorește să se mute într-o locuință ceva mai micuță.

Loading...
Comentarii