Marți, Margareta Pâslaru a sărbătorit 65 de ani de carieră prin intermediul unui nou album, intitulat „Timpul nu moare – 65 de ani în showbiz”.

Margareta Pâslaru, apariție uluitoare la 80 de ani

Doar câteva luni o mai despart pe Margareta Pâslaru de venerabila vârstă de 80 de ani. Interpretă, compozitoare și textieră, aceasta poate spune că este o artistă completă.

Ceea ce este la fel de impresionant este faptul că, deși mai are puțin și împlinește 80 de ani (pe 9 iulie), Margareta arată impecabil.

Îmbrăcată într-un costum negru cu alb și cu părul grizonant, celebra cântăreață a arătat că, pentru ea, vârsta este doar un număr, la lansarea noului său album.

O profesionistă desăvârșită, Margareta Pâslaru a fost încântată să vadă că la eveniment au participat mai multe generații, ceea ce înseamnă că muzica ușoară nu a fost uitată.

Aflată în lumina reflectoarelor de la 25 de ani, îndrăgita artistă nu și-a întrerupt nicio clipă cariera, alegând întotdeauna să facă muzică pentru sufletele oamenilor.

Albumul Margaretei Pâslaru susține o cauză nobilă

Noul album al Margaretei Pâslaru, „Timpul nu moare – 65 de ani în showbiz”, susține și o cauză nobilă.

Cât înseamnă, pe an, creșterea salariilor cerută de profesori? Un submarin comandat de România din Franța sau „taxa de solidaritate” pe care n-au mai plătit-o companiile din energie
Recomandări
Cât înseamnă, pe an, creșterea salariilor cerută de profesori? Un submarin comandat de România din Franța sau „taxa de solidaritate” pe care n-au mai plătit-o companiile din energie

Potrivit Agerpres, toate încasările din vânzările de albume, precum şi din drepturile de autor vor fi direcţionate către Ambulanţa Monumentelor, un proiect non-profit care sprijină protejarea patrimoniului imobil din România.

„Mă bucur, este splendid că au venit mai multe generații să mă vadă. Mulți tineri care mi-au adus flori, copii care îmi ascultă muzică. Pentru că v-am adus muzică nouă ca să ascultați, pentru că, vedeți, toate piesele au suflul prezentului. Și eu mă schimb și trăiesc la momentul prezent, lucrez la timpul prezent și de asta cred că se simte acest suflu nou. Nu are rezonanța de altădată”, a afirmat artista la lansarea albumului pentru Click.

În finalul prezentării albumului său, Margareta Pâslaru a spus, plină de modestie: „Dar eu sunt doar un artist, nimic mai mult. Am ajuns la etapa vieții în care eu doar înregistrez piese”.

Vezi cum arata Margareta Paslaru in prezent pe unica.ro.

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL UNICA.RO

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.