13 Aug. 2018 12:59

EXCLUSIV/ Momentul în care jandarmerița bătută este scoasă din mulțime și merge singură. ”Fraților, unde dracu’ m-ați dus!”

Distribuie

Reporterii Libertatea au surprins exact momentul în care Ștefania, jandarmerița de 23 de ani bătută de huligani, era ajutată de colegi să iasă din zona unde erau luptele cu protestatarii. Tânăra merge pe picioare, flancată de doi colegi jandarmi și protejată cu un scut, iar când ies din mulțime, le spune:  'Fraților, unde dracu’ m-ați dus!'. Filmarea a fost făcută la ora 23:14, la trei minute de la ordinul de intervenție dat de prefectul Capitalei. Ștefania a fost bătută în jurul orei 23:00.  

Jandarmerița a fost internată la spital, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a fost bătută de un grup de huligani. Potrivit medicilor, tânăra a suferit mai multe traumatisme la nivelul capului și corpului, leziuni care nu îi pun viața în pericol.

A doua zi după incidente, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, a sugerat că starea Ștefaniei este mult mai gravă. 

'Avem o colegă care a fost bătută cu bestialitate. La acest moment, are o suspiciune serioasă de ruptură de coloană cervicală, cu riscul de a rămâne paralizată. Aproape că sunt bulversat de ce am văzut. Mi-a fost greu să privesc imaginile acelea. Nu încerc să emoționez pe nimeni, dar vă transmit un sentiment absolut uman și firesc', a spus Marius Militaru, la B1 TV.

 

Comentarii