28 Aug. 2018 12:00

Andrei Aradits s-a reîntors la actorie. „Aveam sentimentul că ruginesc”

Distribuie

După 12 sezoane la show-ul „Te cunosc de undeva', Andrei Aradits s-a reîntors la actorie. Actorul are un rol în drama „Vlad', o interpretare modernă a poveștii contele de Monte Cristo, unde va juca un personaj negativ. Aradits este mai mult decât încântat de proiect.

În ultima perioadă Andrei Aradits a luat rolul de profesor și a încercat să-i învețe pe diverși cântăreți cum să se prezinte pe scenă și cum să intre în pielea personajului pe care îl interpretau în emisiunea concurs „Te cunosc de undeva', încât uitase care este sentimentul pe care-l stârnește filmarea unui serial sau a unei piese de teatru. Așa că, din această toamnă, admiratorii lui Aradits au șansa să îl revadă din nou în postura de actor.

„Eu mi-aș dori să fiu mai amuzant. Nu știu dacă o să-mi dea voie regizorul. Sunt foarte bucuros din mai multe motive. În primul rând, scenariul. Mi se pare un scenariu interesant și e printre puținele dăți când citesc și mă întreb ce se întâmplă mai departe, mă îngrijorează, sunt surprins. Apoi, doi, mă bucură enorm relația cu Jesus, regizorul, pentru că e un regizor care nu te lasă să rămâi acolo unde ești, pe calea în care tu crezi că ai succes. El mi-a zis că sunt un actor bun, de un anumit nivel, însă dacă mă mai gândesc puțin pot să ajung mai sus, iar el vrea ca eu să ajung și mai sus și m-a pus pe gânduri. Unul dintre motivele pentru care am venit aici este că aveam sentimentul că ruginesc. Că ruginesc, ăsta e cuvântul. Îmi doresc să fac ceva interesant pentru mine mai ales. E o profesie care-mi place. Da. Mi-a fost dor de a descoperi permanent alte perspective', ne-a povestit Andrei despre rolul pe care îl are în drama „Vlad'.

Comentarii