01 Aug. 2018 22:00

VIDEO EXCLUSIV/ Ilona Brezoianu a avut susținerea familiei să se facă actriță. „Mama a fost cea care a insisitat să stau un an acasă și să dau din nou la UNATC”

Distribuie

În timp ce mulți părinți își îndrumă copii către meserii mai bine plătite, actrița Ilona Brezoianu a avut susținerea familiei să meargă pe acest drum. Conștienți de pasiunea pentru teatru, dar și de talentul ei, părinții tinerei au făcut sacrificii pentru ca Ilona să-și urmeze visul.

Invitată la „Interviurile Libertatea', Ilona Brezoianu ne-a povestit că face teatru de când se știe și că avea o vârstă destul de mică când i-a zis mamei sale că ea vrea să devină actriță. „Am terorizat toată familia cu treaba asta. Făceam spectacole de strângeam toată familia. Noi stăteam în două camere și era foarte mic spațiul pentru patru persoane și sora mea cu 10 ani mai mare, care stătea cu mine în cameră, evident că nu avea niciun chef de cele mai multe ori de show-urile astea muzicalo- teatrale, că așa erau. Adică aveam un moment de orgă, un moment de poezie. Făceam tot', ne-a povestit Ilona, completând că apogeul a fost în momentul în care a urmărit un spectacol la Teatrul Național București, când și-a dat seama că nu vrea nimic altceva să se facă. „Mă tot duceam pe la spectacole prin Giurgiu, mergeam acolo să văd teatru, apoi m-am înscris și la un curs de actorie și am făcut niște spectacole. După spectacolele alea am venit în București cu maică-mea la un spectacol de la Teatrul Național și după ce am ieșit de acolo i-am zis că eu mă fac actriță. Îmi aduc perfect aminte momentul ăla în care ea mi-a zis că o să-mi treacă. Nu mi-a trecut și am continuat cu admiterea la Facultate unde nu am intrat din prima, am mai dat o dată, am insistat'.

Comentarii