Familia Baldwin s-a mărit și mai mult. Hilaria Baldwin a născut joi, 22 septembrie, al șaptelea copil al ei și al lui Alec Baldwin. Micuța a cântărit 3 kilograme și se numește Ilaria Catalina Irena Baldwin.

Într-o filmare înduioșătoare de pe Instagram, Hilaria Baldwin a scris: „A venit! Suntem atât de încântați să vă prezentăm micul nostru vis devenit realitate, Ilaria Catalina Irena. 9-22-22 🤍✨. Frații ei Baldwinito își petrec ziua legând-o și întâmpinând-o în casa noastră”.

Hilaria a continuat mesajul transmițându-le fanilor lor toată dragostea: „Suntem atât de fericiți să sărbătorim această veste minunată cu voi✨”.

Bebelușul se alătură fraților mai mari Carmen, de 9 ani, Rafael, de 7 ani, Leonardo, de 5 ani și jumătate, Romeo, de 4 ani, Eduardo, de 23 de luni, și Lucia, de 18 luni, precum și fiicei de 26 de ani a lui Alec cu fosta soție Kim Basinger, Ireland Baldwin.

Hilaria Baldwin, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit vestea sarcinii urmăritorilor ei de pe Instagram în luna martie.

„După multe suișuri și coborâșuri în ultimii ani, avem o surpriză uriașă: un alt Baldwinito vine în această toamnă 💛”, a scris atunci fostul instructor de yoga, potrivit Page Six.

„O afacere de partid”. Mai mulți angajați din ICR acuză nereguli la „un concurs cu dedicație”. Jurista a intrat în concediu medical, ca să nu semneze
Recomandări
„O afacere de partid”. Mai mulți angajați din ICR acuză nereguli la „un concurs cu dedicație”. Jurista a intrat în concediu medical, ca să nu semneze

„Eram destul de siguri că familia noastră este completă și suntem mai mult decât fericiți de această surpriză”, a continuat soția actorului. „Noul nostru bebeluș este o lumină în viața noastră. O binecuvântare și un dar”.

VEZI POZELE CU BEBELUȘUL PE AVANTAJE.RO

ARTICOL PRELUAT DE PE AVANTAJE.RO

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.