MENIU CAUTĂ
19 Aug. 2018 13:11

14 fani au fost răniți înaintea unui concert Backstreet Boys, din cauza vântului puternic (FOTO & VIDEO)

Distribuie

14 fani au fost răniți înaintea unui concert Backstreet Boys, sâmbără, 18 august, din cauza vântului puternic care a răsturnat peste ei un pavilion, în timp ce aşteptau să intre la spectacolul din fața unui cazinou din Oklahoma, Statele Unite, au anunţat organizatorii, citați de CNN.

Cei 14 răniţi au fost duşi la spital, iar doi dintre ei au fost deja externaţi.

În acel moment, aproximativ 150 de persoane aşteptau la rând să intre la concertul de la WinStar World Casino în oraşul Thackersville, când rafale de vânt de 110 până la 130 de kilometri pe oră au trântit grinzile de la intrare.

Reprezentanții Cazinoului au precizat, prin intermediul unui comunicat postat pe Twitter, că persoanele rănite nu au ascultat avertismente anterioare de a căuta adăpost, atunci când personalul a început evacuarea locului de desfăşurare a concertului în aer liber înaintea apropierii unei furtuni.

Backstreet Boys au anunțat, ulterior, că spectacolul a fost anulat.

„Nu vrem să ne punem fanii în pericol şi, având în vedere vremea din seara asta şi răniţii de mai devreme, am decis să anulam concertul şi vom încerca să-l reprogramăm. Cel mai important lucru este ca toată lumea să ajungă acasă în siguranţă şi ne vom vedea foarte curând!”, a scris trupa, tot pe Twitter.

Tot în această lună, peste 130 de persoane au fost rănite la un festival din Spania, după ce o platformă s-a prăbușit.


Citește și: REPORTAJ. Unde se mănâncă bine în București la prețuri decente


 

Comentarii