Mergi direct la conținut »
Ce spune Adelina Pestrițu după cununia religioasă lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă. "Dacă tot am venit la nuntă, să venim și la botez"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Adelina Pestrițu după cununia religioasă lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă. "Dacă tot am venit la nuntă, să venim și la botez"

Ce spune Adelina Pestrițu după cununia religioasă lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă. „Dacă tot am venit la nuntă, să venim și la botez”

Adelina Pestrițu a făcut declarații după ce a participat la nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă.

De Dana Aramă,

Nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă a fost prima la care Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au participat în calitate de soți.

După eveniment, Adelina Pestrițu a făcut câteva declarații, pentru protv.ro.

”Pe Brigitte o cunosc de ceva vreme, ea a venit și la botezul nostru, este o tipă foarte OK, foarte cerebrală din punctul meu de vedere. Chiar dacă aparent este o femeie impulsivă, este normal, este o femeie puternică, așa cum ar trebui să fie orice femeie, să știe ce vrea de la viață, iar ea cu siguranță este capabilă să bată cu pumnul în masă dacă își dorește ceva din toată inima”, a declarat Adelina Pestrițu.

Vedeta a vorbit și despre participarea mirilor la show-ul de televiziune Ferma.

”Cred că toată țara i-a urmărit, sunt savuroși împreună și îmi place că, chiar dacă există situații-limită în cuplul lor, așa cum am văzut cu toții pe ecrane, într-un final, știu ei cum să le gestioneze, să le managerieze, pentru ca finalul să fie unul fericit. Dovadă este această nuntă, care cu siguranță s-a întâmplat din dragoste, se vede că se iubesc. Le doresc să se respecte, casa de piatră împreună și să facă și copii. Dacă tot am venit la nuntă, să venim și la botez și tot așa, să petrecem în numele iubirii. Să fie sănătoși, să fie fericiți, e foarte important să se bazeze unul pe celălalat, să se susțină și sunt convinsă că binele învinge răul totdeauna”, a afirmat ea.

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?
Recomandări

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?

”Nu are importanță prin câte căsătorii treci, important este lângă cine alegi să îmbătrânești și cum te simți lângă cel pe care-l numești soț și sunt convinsă că ei vor îmbătrâni împreună. Cred că se iubesc, văzând din afară această relație, și, cu siguranță, luând această decizie să fie soț și soție, tind să cred să cred că au fost împinși de iubire și chiar cred că este ultima nuntă”, a încheiat Adelina Pestrițu.

Pe 27 mai, Brigitte și Florin Pastramă au avut cununia civilă, la primăria din Voluntari. Nunta lui Brigitte Sfăt și a lui Florin Pastramă a avut loc duminică, 7 iulie 2019, la un salon de lux din Capitală. Florin Pastramă este cel de-al patrulea soț al vedetei.


Citește și:

În culisele NEVERSEA. Care e contribuția celor 1.200 de voluntari la festivalul de la malul mării și cu ce se aleg dupa 4 zile de concerte. „Aproape că înveți mai mult decât la școală”

Close
Închide
  Close