MENIU CAUTĂ

2015 le-a readus succesul! Anul acesta a fost marcat de reveniri spectaculoase în atenţia publică

Distribuie

Gabriel Cotabiţă a trecut anul acesta prin cea mai grea încercare din viaţa lui. A stat în comă timp de o lună după un accident cardiovascular, iar când medicii erau cât se poate de rezervaţi în privinţa şanselor lui la viaţă, solistul şi-a revenit miraculos. Mulţi au considerat asta ca fiind o minune, iar Cotabiţă a făcut progrese uimitoare, astfel că, în doar câteva luni, a revenit pe scenă, iar cariera lui a cunoscut un boom. A semnat un contract cu o televiziune şi este foarte posibil ca anul viitor să aibă propria emisiune.
Mihaela Rădulescu a lăsat Monaco pentru Bucureşti, unde au adus-o filmările pentru ”Românii au talent”. Mihaela a făcut parte din juriu şi prezenţa ei a creat numeroase controverse, dar şi audienţe uriaşe. Apariţiile la braţul lui Felix, dar şi fotografiile incendiare postate pe contul de socializare au menţinut-o în atenţia publicului.
Şerban Huidu a promis în urmă cu doar câţiva ani că nu va mai apărea pe sticlă, dar anul acesta s-a răzgândit. N-a rezistat departe de lumina reflectoarelor şi nu s-a mulţumit doar cu rolul din umbră, aşa că a trecut din nou în faţa camerei de luat vederi.
Oana Roman a semnat un contract cu o televiziune pentru propria emisiune şi a revenit astfel pe micul ecran după o perioadă în care s-a ocupat de familia ei. A devenit soţie, mamă şi acum este din nou în showbiz. Emisiunea ei a înregistrat audienţe bune, astfel că Oana se poate considera printre vedetele de succes ale anului.
Cristina Spătar a revenit în muzică după ce o perioadă s-a ocupat exclusiv de cei doi copii ai ei şi ai lui Alin Ionescu. Revenirea s-a făcut după ce soţul a fost arestat, iar divorţul a devenit iminent. Scandalurile la DNA, dar şi cele de infidelitate au determinat- o pe cântăreaţă să caute iar succesul de altădată în muzică.
Şi Nadine, intrată într-un con de umbră după scandalul în care l-a acuzat pe Claudiu Bleonţ de hărţuire sexuală, s-a întors la prima ei iubire, televiziunea, după ani de pauză. Timp de câteva luni, mulatra a prezentat ”Vorbeşte lumea”, la PRO TV. Din ianuarie însă, va trebui să-şi caute un alt format, deoarece acesta va suferi modificări însemnate, care o exclud.

Citește mai multe despre Cristina Spătar și Gabriel Cotabiță pe Libertatea.

Comentarii