MENIU CAUTĂ
31 Dec. 2017 10:30

2017, anul gemenilor în rândul vedetelor internaționale: Beyonce, George Clooney, Ronaldo și Enrique Iglesias

Distribuie

Anul 2017 poate fi considerat anul gemenilor în rândul vedetelor internaționale , după ce mai multe cupluri celebre au adus pe lume gemeni.

Madonna

Madonna a fost prima care și-a mărit familia cu o pereche de gemeni. Artista a înfiat două fete dintr-un orfelinat din malawi în luna februarie. „Pot confirma oficial că am finalizat procesul de adoptare a surorilor gemene din Malawi și mă bucur că sunt acum parte a familiei noastre”, a declarat Madge pe Instagram. Estere și Stelle nu sunt primii copii adoptați de artistă din Malawi. David Banda  a fost adoptat în 2006 și Mercy James în 2009. Madonna este, de asemenea, mama biologică a doi copii, Lourdes Leon și Rocco Ritchie.

George și Amal Clooney

Amal Clooney, soția celebrului George Clooney, i-a adus pe lume pe 6 iunie pe Ella și Alexader. Cei doi au transmis un comunicat de presă prin care anunțau că Amal și cei doi copii sunt sănăoși și fericiți și apoi au cerut intimitate. Copiii nu au fost văzuți public.

Beyonce și Jay-Z

Tot în luna iunie au venit pe lume și gemenii cuplului Beyonce – Jay-Z. Artista a născut pe 13 iunie în locuința sa, acolo unde a fost amenajată o adevărată aripă de spital cu toate aparaturile necesare și personal medical specializat. La o lună după naștere, Beyonce a confirmat că cei doi copii se numesc Rumi și Sir.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a devenit tată a trei copii în 2017. Mai întâi, în luna iunie, au venit pe lume Eva Maria și Mateo, gemenii care au fost purtați de o mamă surogat. Apoi, în luna noiembrie, iubita sa, Georgina Rodríguez a născut o fetiță, pe Alana Martina. Jucătorul de fotbal mai are încă un copil, pe Cristiano Jr. care a fost născut în 2010 și a cărui mamă nu a fost niciodată identificată.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova

Ultimul cuplu celebru de gemeni veniți pe lume în 2017 a fost cel al cântărețului Enrique Iglesias și a iubitei sale jucătoarea de tenis Anna Kournikova. Nicholas și Lucy, cei doi copii ai cuplului, au fost surpriza show-bizului mondial, deoarece nimeni nu a știut că Anna este însărcinată. Cei doi au reușit să țină secretă sarcina toate cele nouă luni.

Pharrel Williams

Pharrel Williams alături de soția sa Helen Lasichanh au devenit părinți de tripleți în luna ianuarie a acestiui an. Cei doi mai au un copil, pe Rocket, care a împlinit 8 ani.

Alte vedete care au devenit părinți în 2017

Modelul Rosie Huntington-Whiteley și actorul Jason Statham –  băiat, Jack Oscar

Benedict Cumberbatch și Sophie Hunter – băiat, Hal Auden Cumberbatch

Actorul Bradley Cooper și modelul Irina Shayk – fetiță, Lea de Seine Shayk Cooper

Ciara și Russell Wilson – fetiță Sienna Princess

Actrița Gal Gadot și soțul ei, Yaron Versano – fetiță Maya

Actrița Tori Spelling și Dean McDermott – băiat Beau Dean

Natalie Portman și Benjamin Millepied – fetiță Amalia

Mel Gibson și Rosalind Ross – băiat Lars Gerard Gibson (este al nouălea copil al actorului)

Janet Jackson și Wissam Al Mana – băiat Eissa

Billy Joel și Alexis Roderick – fetiță, Remy Anne

Modelul Bar Refaeli și soțul Adi Ezra – fetiță, Elle

Serena Williams și Alexis Ohanian – fetiță Alexis Olympia Ohanian Jr.

Prințesa Sofia a Suediei și Prințul Carl Philip – băiat, prințul Gabriel Carl Walther, Duce de Dalarna

Mark Zuckerberg și Priscilla Chan – fetiță August


Citește și: Bărbat condamnat la 13.275 de ani de închisoare. Cât va executa din această pedeapsă


 

Comentarii