Mergi direct la conținut »
Adela Popescu a fost criticată pentru felul în care s-a îmbrăcat. „Sacoul ăla e cu 3 numere mai mare”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adela Popescu a fost criticată pentru felul în care s-a îmbrăcat. „Sacoul ăla e cu 3 numere mai mare”

Adela Popescu a fost criticată pentru felul în care s-a îmbrăcat. „Sacoul ăla e cu 3 numere mai mare”

Adela Popescu s-a afișat pe contul de socializare, într-o ținută spectaculoasă, care a fost însă criticată de unii dintre fani. Vedeta s-a pozat într-un costum de linie masculină, format din sacou larg și o pereche de pantaloni la fel de largi, în stilul Victoriei Beckham.

Un prieten virtual i-a lăsat vedetei un comentariu răutăcios, însă prezentatoarea TV nu a dat curs unei discuții, așa că a preferat să nu răspundă la comentariu. Mai mult, unii dintre admiratori au felicitat-o pentru alegerea vestimentară, care a transformat-o total.

„Ești femeie? Sacoul ăla e cu 3 numere mai mare, poartă rochițe sexy că ești tânără …” i-a scris tânărul Adelei Popescu. „Ce bine te prinde. Ești minunată”, „Foarte bună alegerea, bravo!”, a fost părerea unor internauți.

Adela Popescu este soție și mamă a doi copii, așa că timpul dedicat ei este destul de scurt. Vedeta a găsit însă o soluție, pe care a împărtășit-o cu fanii ei. Aceasta a povestit totul pe blogul personal.

Citește și

VIDEO/ De ce a reușit Estonia, țară cu toate serviciile online, și de ce stagnează România? Politicienii vechi, înlocuiți cu o nouă generație. Estonienii nu cred în Dumnezeu, cred în guvern

Close
Închide
  Close