MENIU CAUTĂ

Adelina Pestrițu și-a scos mașina de lux la vânzare. Suma pe care o cere este fabuloasă

Distribuie

Adelina Pestrițu și-a scos mașina de lux la vânzare. Suma pe care o cere nu este deloc mică.

Adelina Pestrițu a decis să își scoată la vânzare mașina. Este vorba despre un automobil de lux din 2014. Vedeta este primul proprietar.

Adelina Pestrițu a pus anunțul de vânzare pentru automobilul de lux pe un site de specialitate.

Mașina are 66.550 de kilometri la bord, iar prețul pe care vedeta îl cere nu este deloc unul mic: 24.000 de euro.

„Îmi este foarte dragă mașină aceasta, are de toate și este și roșie că focul, de mi-a surâs mereu norocul. Doar că venirea pe lume a Zenaidei ne schimbă necesitățile și prioritățile și în ceea ce privește mașina cu care ne vom deplasa în formulă extinsă și mult mai prețioasă. Așa că, așa roșie și norocoasă cum e ea, își caută o nouă familie.
Sunteți pupați!”, a anunțat Adelina Pestrițu pe contul său de socializare.

„Cu 24 000, îmi iau o casă decentă”, i-a comentat un internaut Adelina Pestrițu referitor la suma pe care o cere pe automobilul second-hand.

Adelina Pestrițu s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc ca asistentă de televiziune. A fost căsătorită o dată, iar în prezent formează un cuplu cu Virgil Steblea. Adelina Pestrițu este însărcinată cu primul ei copil, urmând să aducă pe lume o fetiță pentru care a ales deja numele: Zenaida.


Citește și: VIDEO/ Povestea fascinantă a lui Hamid-Nicola Katrib, artistul născut în România, educat în Liban, care are tablouri expuse în America. ”Talentul e din gena românescă!”


 

Citește mai multe despre masina, pret, sumă și vanzare pe Libertatea.

Comentarii