MENIU CAUTĂ
09 Apr. 2018 09:52

Adevărata relație dintre Valentina Pelinel și prima soție a lui Cristi Borcea. Cum se înțelege, de fapt, cu Mihaela Borcea

Distribuie

Valentina Pelinel a explicat care este cu adevărat relația dintre ea și prima soție a actualului ei iubit, omul de afaceri Cristi Borcea.

Valentina Pelinel trăiește o poveste de iubire cu omul de afaceri Cristi Borcea, care este condamnat în Dosarul Transferurilor. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un băiețel, Milan.

Omul de afaceri a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea, cea care a petrecut Paștele în familie, și cu Alina Vidican.

Despre relația pe care o are cu prima soție a lui Cristi Borcea, Mihaela, a făcut dezvăluiri Valentina Pelinel în cadrul unui interviu pentru revista Viva.


„Relația mea cu familia lui Cristi este și a fost mereu foarte bună! Cu Mihaela mă cunoșteam de multă vreme și nu au exis­tat disensiuni între noi. E o relație nor­mală, atât pe plan personal, cât și în afa­ceri. Ca în majoritatea relațiilor unde a intervenit un divorț, felul în care te înțelegi cu celelalte persoane este o ale­gere. Ține de tine cum te comporți în această interacțiune. Poți alege să fii demn, corect, amabil, respectuos”, a declarat Valentina Pelinel.

Fostul model a explicat că fiul său, Milan, a fost foarte bine primit de copiii Mihaelei Borcea.

„Pentru Milan este foarte bine să crească alături de frații lui. Atunci când o vede pe Melissa (n.r.: fiica lui Cristi Borcea din prima căsătorie), care petrece mult timp cu el, chiuie de bucurie și întinde mânuțele să îl ia în brațe”, a afirmat blonda.


Citește și: Programul spitalelor şi farmaciilor de Paşte 2018. Unde puteți apela în caz de urgențe medicale


 

Citește mai multe despre Valentina Pelinel, Familie și milan pe Libertatea.

Comentarii