MENIU CAUTĂ
, de Florian Gheorghe

Admirabil! Legendele heavy metal-ului, Sepultura au ”salutat” fiecare supraviețuitor de la Colectiv

Distribuie

Alături de fanii lor din România, împreună cu care au aniversat aseară, în concert, 30 de ani de prodigioasă carieră muzicală și concertistică, Derrick Green, Andreas Kisser, Jean Dolabella și Paulo Jr., trupeții brazilioano-americani de la Sepultura, s-au dovedit aproape de comunitatea rock din România imediat după tragedie, ba chiar au făcut o donație prin agenția lor către fundația Estuar. Printre cei care au fost ”salutați” de Sepultura s-au numărat artistul fotograf Miluță Flueraș și organizatorul de evenimente concertistice Nelu Brândușan, primul supus astăzi unei noi intervenții chirurgicale iar ultimul recent externat, după trei săptămâni de spitalizare la Clinica ”Agrippa Ionescu”, iar acum urmează tratament ambulatoriu.

”Trebuie să-mi continui tratamentul dar nu am stare. Gândul îmi zboară mereu la colegii și celelalte persoane din spitale, și la cei care au plecat într-o alătă lume, sper, mult mai bună! Sper să aflam cât mai repede ce s-a întâmplat cu adevarat acolo, în Colectiv”, este dorința lui Nelu Brândușan și a altor milioane de români.

Aseară, într-un cort gigant situat lîn interiorul Arenelor Romane, Sepultura a concertat circa două ore fanilor din România cei care au transformat trupa într-una din cele mai populare formații heavy metal din toate timpurile.

Comentarii