De Florian Gheorghe,

N-a fost greu să-i treacă prin cap să se lipească de acest domeniu. Ultima piesă a trupei sale, “Pentru totdeauna”, a devenit peste noapte una dintre cele mai solicitate la nunți! În plus, a fost și cel mai mare succes al formației, trecând de 23 de milioane de vizualizări YouTube.

Practic, ideea i-a venit “servită”, așa că acum, are ocazia să ofere la pachet tinerilor care vor să-și unească destinele locația pentru petrecere, trupa care se întrețină atmosfera și melodia perfectă pentru valsul mirilor.

Alex nu s-a aruncat cu capul înainte în business, ci după ce a acumulat ceva experiență în domeniul alimentației publice – în trecut, a fost managerul unui club. Iar ca sprijin pe noul drum are, pe post de asociați, doi prieteni, și ei muzicieni.

Interesant este că pentru inaugurarea salonului său de nunți, aflat într-o locație ultracentrală, pe Calea Victoriei – de altfel, locul în care trupa Zero a fost multă vreme “de-a casei” -, Alex l-a antamat ca maestru de ceremonii pe fostul lui “șef”, Cătălin Măruță! Vreme de opt ani, Zero a fost band-ul emisiunii prezentate de soțul Andrei la PRO TV.

Alex (foto stânga) alături de trupa sa și Cătălin Măruță

Citeşte şi:

„Te vom găsi oriunde!”. Trupele cecene ale morții bântuie Europa

Țiriac este, în continuare, cel mai bogat tenismen din istorie. Are o avere mai mare decât Federer, Djokovici, Nadal și Sharapova la un loc

Ce român este celebru în orașul în care s-a născut Iisus. Șlagărele românești sunt folosite de comercianții arabi pentru a vinde icoane și cruci pelerinilor

O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani
GSP.RO

O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur