Mergi direct la conținut »
Alex Velea a reciclat o fotografie în care apare gol. Ce i-au auzit urechile
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alex Velea a reciclat o fotografie în care apare gol. Ce i-au auzit urechile

Alex Velea a reciclat o fotografie în care apare gol. Ce i-au auzit urechile

Cântărețul Alex Velea a publicat, pe contul său de Facebook, o fotografie care datează din urmă cu doi ani, în care apare în cea mai incendiară ipostază în care a fost văzut vreodată.

De Dana Aramă,

Este vorba despre o fotografie care a fost coperta revistei Touch Magazine în noiembrie 2017. În imaginea respectivă, Alex Velea își arată trupul foarte bine lucrat la sală, complet dezbrăcat. Artistul poartă doar o pălăîrie și cu o pereche de jeanți își acoperă zona intimă.

Imaginea a stârnit vii reacții din partea celor care îi urmăresc activitatea online lui Alex Velea.

„Când pantalonii nu vin cu manual de utilizare’, ” Ești mai mult caraghios decât sexy”, ” Ești groaznic’, „Cred că ar fi mai bine să rămâi pe modul normal, că îți stă mai bine”, „Zici că e Zorro”.

Alex Velea formează un cuplu cu Antonia de mai mulți ani. Din povestea lor de iubire s-au născut doi băieți: Dominic și AkimAntonia mai are o fiică, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano. 

Citește și: Refugiat în propria țară: „Ori plec, ori mor!” Un tânăr din Venezuela a fugit de socialism în România, după ce, în urmă cu 70 de ani, bunicul lui român fugea de comunism în Venezuela!

 

Close
Închide
  Close