Mergi direct la conținut »
Alex Velea și Antonia, detalii neștiute de la începutul relației. „Am stat așa mult timp”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alex Velea și Antonia, detalii neștiute de la începutul relației. „Am stat așa mult timp”

Alex Velea și Antonia, detalii neștiute de la începutul relației. „Am stat așa mult timp”

Alex Velea şi Antonia au fost prezenți miercuri seara la petrecerea VIVA! 2019, unde și-au etalat ținutele spectaculoase și au făcut dezvăluiri interesante despre începutul relației lor.

„Eu visam la Antonia, așteptam să vină o fată deosebită, specială, care să-mi bucure ziua și să-mi întregească cariera, tot. M-a ajutat în tot. A fost un moment foarte special, nu știam că înăuntrul nostru zace o așa dragoste unul pentru celălalt. Am fost la început amici și am stat așa mult timp.”, a spus Alex Velea, la Antena Stars.   „Eu m-am întors în România la vremea aia ca să îl cunosc pe Alex Velea și să fim împreună”, a spus și Antonia.

Pentru evenimentul VIVA!, cântăreața a ales o rochie argintie, scurtă, în timp ce Alex velea a doptat o ținută cu care și-a uimit fanii. Acesta a purtat sacou și o pereche de pantaloni scurți, largi, care multora li s-a părut a fi fustă.

Citește și

Partidul lui Dragnea e favorit net la casele de pariuri internaționale, spre deosebire de ce arată sondajele din România!

 

Close
Închide
  Close