Mergi direct la conținut »
Alexandru Arșinel: "Dumnezeu ne dă și necazuri care ne aduc cu picioarele pe pământ"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Alexandru Arșinel: „Dumnezeu ne dă și necazuri care ne aduc cu picioarele pe pământ”

Alexandru Arșinel a făcut confesiuni în cadrul unui interviu pentru o emisiune de televiziune.

De Dana Aramă,

 

Actorul Alexandru Arșinel își încarcă bateriile la casa sa din Sinaia. Renumitul artist a acordat un interviu pentru o emisiune de la Kanal D în care a povestit despre cum și-a cumpărat casa de vacanță, a vorbit despre familia sa și despre regretata actriță Stela Popescu, cea care i-a fost parteneră de scenă ani de zile, dar și foarte bună prietenă.

„Când am făcut casa, în 1982, aici era doar o singură casă. Îmi încarc bateriile când vin aici. Acuma sunt venit cu soția și cu sora mea. Am venit în concediu, suntem în vacanță.
Chiar mă simt foarte bine. Dacă nu am avea acest necaz cu soția mea, cred că am fi chiar fericiți. Dar, Dumnezeu ne mai dă și necazuri care ne aduc cu picioarele pe pământ…
Stela (n.r. regretata sa parteneră de scenă, actrița Stela Popescu), Dumnezeu să o odihnească, voia neapărat la mare să își facă ceva, o căsuță. Și pentru ea, dar mai ales pentru Puiu Maximilian care iubea enorm de mult marea și apa. tare mult mi-am dorit o casă la munte. M-au încurajat condițiile acelea din perioada aia, ’90-’91. Se putea cumpăra și mai ieftin. Noi lucram masiv pe litoral și așa am reușit să adunăm niște bani. Ea să își facă casă la 2 Mai și eu la Sinaia.
Când am văzut că e gata casa. Am inaugurat-o, eram într-un turneu în țară… M-am bucurat că aici s-au logodit cei doi băieți ai mei. casa pare micuță, dar ea are sus patru dormitoare”, a declarat Alexandru Arșinel la Teo Show, în cadrul rubricii Test de vedetă.
„Am făcut chefuri, pentru că merităm să ne relaxăm. Petrecerile ne-au plăcut la fel de mult ca și munca. Și mă refer și la mine și la Stela…”, a mai spus actorul.


Citește și: Confesiunile unei fugare. Elena Udrea, despre cererea în căsătorie și nunta cu Adrian Alexandrov


 

Close
Închide
  Close