„Eleganţa ţine în primul rând de atitudine şi mai puţin de bani. Vreau să spun astfel că hainele scumpe nu garantează eleganţă, pentru că, dacă sunt combinate greşit, rezultatul poate fi dezastruos. Deci pentru a fi elegant este nevoie de educaţie vestimentară înainte de a fi nevoie de bani. Odată cu educaţia în domeniu, vor sosi şi informaţiile cu privire la sezonul de reduceri, la designerii cu potenţial aflaţi la început de drum care au creaţii spectaculoase şi preţuri de debut, la brandurile care nu au nimic de a face cu eleganţa şi multe altele.

În modă, ca şi în alimentaţie, oferta este uriaşă atât ca volum, cât şi ca diversitate. Aşa cum unele alimente ne afectează în mod negativ sănătatea, unele haine ne deteriorează imaginea”, a spus Alexandru Ciucu pentru evz.ro.
Întrebat care sunt cel mai des întâlnite greşeli vestimentare la români, acesta a spus:
„Printre cele mai frecvente derapaje vestimentare masculine pot aminti alegerea greşită a mărimii sacoului, nerespectarea sau neadaptarea ţinutei la dresscode-ul cerut în anumite circumstanţe şi lipsa grijii pentru aspectul pantofilor”.

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile