De Ana Maria Păsat,

Alexandru Lulescu este tare mândru de soția sa, care i-a fost alături de mai bine de jumătate de deceniu. Cei doi au o fiică, Alexandra, care a terminat Facultatea de Drept, dar care încă nu a profesat în domeniu.

Între timp, s-a măritat și aștept o nepoțică sau un nepoțel. Vreau să apuc să fiu bunic, am 87 de ani, nu se știe niciodată…”, ne-a mărturisit actorul.

Cât despre soția sa, profesoară universitară, veteranul actor recunoaște că-i datorează o mare parte a carierei sale. “Soția mea este și profesoară, dar și poetă. Are trei volume publicate”, a adăugat el.

“Cel mai mult contează familia pentru un actor”

La rându-i, partenera de viață a actorului mărturisește că în această meserie, sprijinul familiei este foarte important.

“Cel mai mult contează familia pentru un actor. Nu ar fi înaintat de unul singur, dacă nu ar fi avut aripi de înger care să-i fie alături. Nu putea ajunge la anii aceștia și să meargă mai departe. Un titan al artelor se pierde în toată această situație, iubește cu mult mai mult meseria, meseria e totul”.

CITEȘTE ȘI:

Cel mai premiat brutar din România: „Am învățat de la bătrânii de la sat”

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”
GSP.RO

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”

Urmărește cel mai nou VIDEO