De Denisa Macovei,

Alina, care a dat startul cu întârziere cursurilor la școala ei de muzică – “am regula asta, să-i las un pic să-și intre în ritm, că e greu, după o vară de pauză, să reia toate activitățile deodată”, spune ea -, și-a întâmpinat micii elevi cu planuri mari.

„Vara asta am muncit, am pus la punct un proiect pe care îl începem acum, în toamnă, avem o campanie a unui brand foarte important și sunt foarte mândră că am reușit să ajungem la nivelul la care să cântăm melodiile pentru campanii importante din țară, dedicate copiilor. Sunt fericită că picii luʼ Soreasca, deși sunt mici, au reușit să ajungă un brand”, ne-a mărturisit fosta cântăreață, acum în vârstă de 33 de ani.

Îi îndrumă doar până împlinesc 11 ani

Alina primește la școala ei, „Atelierul de Muzică Picii luʼ Soreasca”, copii între 4 și 11 ani. Spune că adoră să-i vadă crescând lângă ea și recunoaște că, de cele mai multe ori, la despărțire de lasă cu plânsete. Are mereu grijă să-i pregătească pe părinți pentru acest moment delicat și să le explice motivul pentru care nu acceptă în grupa ei copii mai mari de 11 ani.

“Am o fetiță cu care lucrez de  când avea 5 ani și acum împlinește 11. Între timp, a venit și cu sora. La 11 ani intervine schimbarea de voce și se recomandă ca în intervalul 11-13 ani să nu faci canto la modul profesionist. Dacă doresc să continue, eu îi încurajez să facă asta individual, poate chiar să urmeze o școală de muzică sau un instrument. Ceea ce fac la mine este ABC-ul și împrietenirea cu scena. Adică modalitatea prin care reușesc să capete curaj”, ne-a spus Alina.

VIDEO: Bogdan Sorocan

Citeşte şi:

(Publicitate) Concert extraordinar: Smiley și Andra Gogan aduc la viață „Ghiozdanul cu Vise” la Dragonul Roșu

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat