Mergi direct la conținut »
Alina Vidican, singură la trei ani după separarea de Borcea. "Nu vrea să audă de alt bărbat în afară de Cristi" | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alina Vidican, singură la trei ani după separarea de Borcea. "Nu vrea să audă de alt bărbat în afară de Cristi" | FOTO

Alina Vidican, singură la trei ani după separarea de Borcea. „Nu vrea să audă de alt bărbat în afară de Cristi” | FOTO

Dacă Cristi Borcea și-a refăcut viața alături de Valentina Pelinel, fosta soție a omului de afaceri este tot singură. Ba chiar nu vrea să audă de un alt bărbat în afară de Cristi Borcea.

De Dana Aramă,

 

Cristi Borcea a petrecut sărbătorilor cum nu se putea mai bine. De Crăciun, omul de afaceri i-a avut alături pe toți cei șapte copii ai săi, iar de Revelion s-a distrat în Poiana Brașov.

Cea de-a doua sa soție, Alina Vidican, însă, nu a avut sărbători de poveste. Aceasta a fost singură, dar fiind că nu are iubit nici la trei ani de la separarea de Cristi Borcea. Alina Vidican nu vrea să audă de altă bărbat, fiind cu gândul tot la Cristi Borcea, cel căruia i-a dăruit doi copii.

„Alina nu vrea să audă de alt bărbat în afară de Cristi Borcea. El i-a cerut să fie cât mai discretă, să nu se afişeze cu alţii, iar ea nu numai că a acceptat, dar nici nu vrea să vadă pe un altul. În plus, nu doreşte să le dea senzaţia copiilor pe care îi are cu Cristi Borcea că tatăl lor ar putea fi înlocuit de un alt bărbat. Aşa că, preferă să stea singură, să se dedice familiei sale”, au dezvăluit surse din apropierea Alinei Vidican pentru wowbiz.ro.

Ministrul Sănătății i-o retează lui Firea: ”Nu voi semna testarea celor 10.000 de bucureșteni. S-ar folosi aceeași aparatură de analiză de la Balș”
Recomandări

Ministrul Sănătății i-o retează lui Firea: ”Nu voi semna testarea celor 10.000 de bucureșteni. S-ar folosi aceeași aparatură de analiză de la Balș”

 

Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat la Constanța în anul 2016. Cei doi soți s-au prezentat la notar și au pus capăt mariajului început în 2011. Alina Vidican are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea:  Alexandru și Gloria. Cristi Borcea s-a cununat civil cu Valentina Pelinel în data de 12 septembrie. Cei doi au împreună un băiețel, Milan, și urmează să devină părinți de fetițe, blonda fiind însărcinată cu gemene.

Citește și: PREDICȚII: Infractorii cibernetici vor folosi metode noi și sofisticate pentru atacurile informatice din 2019. Inteligența artificială va permite „atacuri smart”

 

Close
Închide
  Close