Mergi direct la conținut »
Amalia Enache, detalii despre tatăl fetiței sale. " A fost mult timp cu noi"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Amalia Enache, detalii despre tatăl fetiței sale. ” A fost mult timp cu noi”

Prezentatoare de televiziune Amalia Enache a făcut declarații despre tatăl fiicei sale și despre relația pe care o are cu acesta.

De Dana Aramă,

Prezentatoarea de la Pro TV Amalia Enache este mama unei fetițe care se numește Alma. Micuța a venit pe lume în august 2016. despre tatăl fiicei sale, vedeta de televiziune nu a oferit prea multe detalii, preferând să păstreze discreția.

Cu toate acestea, într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro, Amalia Enache, a oferit câteva detalii despre tatăl fetiței sale și despre relația pe care o are cu acesta.

„Sunt mai bine ca niciodată, evident datorită fiicei mele şi tatălui ei. A fost foarte mult timp cu noi, acum”, a declarat prezentatoarea de la Pro TV.


Întrebată cum reușește să gestioneze o relație la distanță, Amalia Enache a explicat:

„Atunci când lucrurile sunt foarte clare de la început şi când situaţia e aşa cum e, (…) dacă lucrurile sunt asumate şi le ştiu, le înţeleg de la bun început că sunt într-un anume fel, pentru mine iau partea bună şi sunt foarte multe părţi bune în această poveste”.

Citește și: Estul trage tare să ajungă Vestul! Premieră într-un oraș din România: Suceava trece la taxiuri electrice | FOTO

 

Close
Închide
  Close