Mergi direct la conținut »
Anamaria Prodan, mândră tare de fiica ei, Rebecca. "Nimeni nu mișcă sau respiră... Pentru că așa stau lucrurile în familia noastră"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anamaria Prodan, mândră tare de fiica ei, Rebecca. "Nimeni nu mișcă sau respiră... Pentru că așa stau lucrurile în familia noastră"

Anamaria Prodan, mândră tare de fiica ei, Rebecca. „Nimeni nu mișcă sau respiră… Pentru că așa stau lucrurile în familia noastră”

Anamaria Prodan este mândră tare de fiica sa cea mare, Rebecca. Impresara este topită după moștenitoarea sa.

De Dana Aramă,

 

Fata cea mare a impresarei Anamaria Prodan bifează reușită după reușită. Rebecca are din ce în ce mai multe apariții în lumea modei. Tânăra a ajuns ușor-ușor în prezentări de modă ale celor mai cunoscute branduri. Totul a început la 14 ani, când a luat premiul pentru cel mai tânăr model care a debutat la Bucharest Fashion Week.

Acum, pe contul său de socializare, Anamaria Prodan s-a lăudat cu fiica sa. În două fotografii pe care impresara le-a făcut publice pe contul său de socializare, Rebecca apare îmbrăcată într-o rochie de gală, de culoare roz, în timp ce traversează strada, dar și în timp ce face cumppărături într-un magazin. Cel mai probabil a fost vorba despre o ședință foto realizată de Rebecca.

Mândră de fiica sa, Anamaria Prodan a transmis un mesaj pe o rețea de socializare:

„Prințesa mea, Rebecca. Când merge ea nimeni nu mișcă și nu respiră… pentru că așa stau lucrurile în familia noastră”.

Citește și: Mărturii despre șpăgile pentru cezariene! Sorina Pintea spune că nici moartea copiilor de la Giulești nu i-a făcut pe medici să renunțe la banii negri!

 

Close
Închide
  Close