Mergi direct la conținut »
Anamaria Prodan spune tot despre Andreea Tonciu. "Eu zic că îi ajunge"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anamaria Prodan spune tot despre Andreea Tonciu. "Eu zic că îi ajunge"

Anamaria Prodan spune tot despre Andreea Tonciu. „Eu zic că îi ajunge”

Anamaria Prodan și-a spus părerea despre relația dintre finii ei, Andreea Tonciu și Daniel Niculescu, despre care s-a spus că s-au certat la mare, de 1 Mai. Impresara Anamaria Prodan a făcut declarații despre finii ei și ai antrenorului Laurențiu Reghecampf, Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu. Vedeta și-a spus foarte clar părerea despre cei doi.

De Dana Aramă,

Andreea Tonciu și partenerul ei de viață, Daniel Niculescu, au fost în centrul atenției zilele acestea după ce s-a spus că s-ar fi certat la mare, de 1 Mai.

Impresara Anamaria Prodan a explicat care este, de fapt, relația dintre cei doi.

„Eu vorbesc non-stop cu finele mele şi avem o gaşcă frumoasă. Andreea era supărată că ai văzut ce au scris? Şi cum e ea vulcanică. Ea a plecat de la mine din casă la mare cu toate finele mele. A fost o noapte, s-a distrat, eu zic că îi ajunge, că doi ani nu s-a mişcat din casă de lângă aia mică.

A spus maică-sa că stă cu fata, iar finu’, ăla e italian. E şi gelos. El a muncit zilele astea. Şi el nu suferă televiziunea şi dacă s-ar putea ca Andreea să nu se ducă niciodată la tv ce bine ar fi. Niciodată o fină a mea nu îşi permite să se bată în club cu soţul. Andreea şi Dani sunt foarte bine”, a afirmat Anamaria Prodan la o emisiune de televiziune.


Citește și: VIDEO | Înregistrări cu șefa TVR, Doina Gradea, despre jurnaliștii Televiziunii publice, publicate de Dragoș Pătraru


 

Close
Închide
  Close