MENIU CAUTĂ
08 Sep. 2018 16:46

Anda Adam, pusă pe glume în emisiunea fostului iubit. „Pentru Bianca Drăgușanu”. Toți au amuțit. Despre ce mesaj este vorba

Distribuie

Anda Adam, pusă pe glume în emisiunea fostului iubit, Vitor Slav. Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii "Vulturii de noapte", unde toți cei invitați au fost puși pe glume.

Aceștia au început să vorbească despre replici de agățat. „Mama ta a fost o hoață? Pentru ca a furat stelele de pe cer si le-a pus în ochii tai”, a spus Victor Slav. „Știi de cine imi amintesc? De Draghia! El avea de-astea cu stelele”, a spus Anda Adam amuzata.

Vladimir l-a învățat pe Giani ce să îi spuna unei femei în momentul în care vrea să o cucerească: „Îmi iau fericirea din fericirea ta”, au fost cuvintele care ar trebui să impresioneze orice femeie.

Victor Slav a vrut și el să arate cum se face și cum trebuie livrat un mesaj care să ajungă direct la sufletul unei femei. „Eu zic să o ziceți toți”, a spus Anda, intrerupandu-l pe fostul ei iubit. „Anda, lasa-ma sa vorbesc”, i-a zis el „Acuma ca sunt singur, să nu zică soțul ceva”, a spus prezentatorul

„Eu zic să nu zică altcineva ceva, mă abtin”.  Anda nu a putut să se abțină: „Baga! Pentru Bianca Dragușanu!”. „Aceasta emisiune tocmai a degenerat”, a  spus Cazacu.

„Sunt frunze care nu cad, deși vântul bate puternic și oameni care nu se uita, desi uitarea este o lege a naturii”, a reusit sa spuna Victor.

Citește și

Donald Trump i-a scris lui Klaus Iohannis. Liderul de la Casa Albă i-a cerut scuze președintelui României pentru anularea întâlnirii de la summit-ul NATO

 

Citește mai multe despre emisiune și glume pe Libertatea.

Comentarii