Mergi direct la conținut »
Anda Adam și Victor Slav, în duet. Întâlnire de zile mari între prezentator și fosta lui iubită | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anda Adam și Victor Slav, în duet. Întâlnire de zile mari între prezentator și fosta lui iubită | FOTO

Anda Adam și Victor Slav, în duet. Întâlnire de zile mari între prezentator și fosta lui iubită | FOTO

Duet muzical de excepție mâine seară, de la 23:15, la “Vulturii de noapte”. La emisiunea de la Kanal D, Victor Slav cântă alături de cea care i-a fost iubită cu ani în urmă. 

De Dana Aramă,

Vineri, 7 septembrie, are loc prima ediția a show-ului „Vulturii de noapte”, pe care Victor Slav, Cătălin cazacu și Giani Kiriță îl prezintă la postul de televiziune Kanal D.

Giani Kirita, Victor Slav și Cătălin Cazacu vor face deliciul telespectatorilor, prin umor de calitate, invitați care duc divertismentul și voia bună la un alt nivel, dar și cea mai antrenantă muzică.

În prima ediție “Vulturii de noapte”, difuzată la oră 23:15, la Kanal D, una dintre surprizele serii va fi duetul muzical extraordinar dintre Anda Adam și Victor Slav.

Plini de enegie, cei doi, care au trăit o poveste de dragoste cu ani în urmă, se descurcă exemplar pe scenă, prestația lor artistică dezlănțuind aplauzele tuturor. Faptul că Victor Slav și Anda Adam au format un cuplu timp de șase ani s-a văzut în chimia colaborării între ei.

Interpretând versurile ultimului hit lansat de Anda Adam featuring Alex Velea, “Nicio regulă”, Victor Slav se va manifesta că un adevărat artist.


Citește și: EXCLUSIV | Libertatea a obținut declarațiile integrale ale criminalei de la metrou. Magdalena Şerban a povestit de ce a ucis-o pe Alina Ciucu: „Mi-a venit aşa o răime și nu mai suportam pe nimeni…”


 

Close
Închide
  Close