MENIU CAUTĂ
24 Sep. 2013 06:14 , de Simona Josan

ANDA ADAM şi CĂTĂLIN BOTEZATU, MESAJ EMOŢIONANT către FOŞTII IUBIŢI, BIANCA ŞI VICTOR SLAV! Vezi ce au să le spună!

Distribuie

După ce s-au sărutat în faţa unui public numeros, la Media Music Awards, de la Sibiu, Anda Adam şi Cătălin Botezatu au fost „acuzaţi” că acest gest ar avea legătură cu nunta pe casre foştii lor iubiţi, acum domnul şi doamna Slav, urmează să o aibă în scurt timp. Cătălin Botezatu a încercat să pună capăt acestor zvonuri şi a transmis tânărului cuplu un mesaj emoţionant.
Nu are nicio legătură cu faptul că Bianca și Victor se vor căsători peste câteva zile, nu e vorba de nicio vendetă. Așa s-a nimerit să fie acest eveniment cu nici două săptămâni înainte de nunta lor. Eu am cunoscut-o pe Anda înainte de a o cunoaște pe Bianca și chiar înainte de a fi Anda cu Victor. Nu ne interesează ce crede Bianca, Victor sau alții. Din partea noastră nu există regrete care să umbrească fericirea acestui cuplu. Noi chiar le dorim din tot sufletul o petrecere de nuntă reușită și o căsnicie fericită„, a declarat designerul pentru ziarulring.ro.
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav urmează să se căsătorească religios pe 29 septembrie, iar petrecerea va avea loc într-un restaurant situat la marginea Bucureştiului. Cuplul a spus „da” în faţa ofiţerului stării civile pe 6 septembrie.
Citeşte şi:

  • GAFĂ URIAŞĂ sau LIPSĂ DE IMAGINAŢIE? Cătălin Botezatu a îmbrăcat-o pe Anda Adam ÎN ACEEAŞI ROCHIE purtată de Bianca Drăguşanu! FOTO
  • Cătălin Botezatu, despre SĂRUTUL cu Anda Adam: „NU ESTE PRIMA OARĂ!”
  • MOMENTUL SERII la MEDIA MUSIC AWARDS! ANDA ADAM şi CĂTĂLIN BOTEZATU s-au SĂRUTAT PE SCENĂ

Citește mai multe despre Anda Adam pe Libertatea.

Comentarii