MENIU CAUTĂ

Andreea Bălan, despre cât de greu i-a fost după destrămarea trupei Andre. „Mi-era foarte greu”

Distribuie

Andreea Bălan a făcut mărturisiri despre momentul când s-a destrămat trupa Andre și despre cât de greu i-a fost.

Andreea Bălan, care este căsătorită cu actorul George Burcea, este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă. Andreea Bălan a făcut parte, alături de Andreea Antonescu, din trupa Andre, una dintre cele mai de succes formații de după Revoluție.

Din păcate, cele două fete nu s-au înțeles, iatr trupa s-a destrămat. Atât Andreea Bălan, cât și Andreea Antonescu au ales să urmeze cariere solo.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru adevarul.ro, Andreea Bălan a dezvăluit despre cât de greu i-a fost după ruptura de Andreea Antonescu.

„Atunci când am luat-o de sub zero, ca să-mi construiesc o carieră solo, mi-am dat seama ce se întâmplase. Ne separaserăm şi mi-era foarte greu. Pentru că nu înţelegeam de ce vin cu un bagaj de imagine după mine şi toată lumea spunea „a, ea e aia de la Andre”. Nu reuşeam să mă desprind de imaginea aceea. Şi abia atunci am realizat de ce nu pot. Tocmai pentru că a fost o trupă atât de mare încât orice aş fi făcut eu la momentul respectiv nu reuşeam să egalez sau să depăşesc imaginea şi succesul avut cu trupa. Şi mi-a fost foarte greu mulţi ani de zile să-mi construiesc o carieră solo. A trebuit să mă vopsesc brunetă, să schimb total stilul vestimentar şi muzica pe care o cântam. Trebuia să fiu total opusă de ceea ce făcusem. Drept exemplu, Miley Cyrus ca să se desprindă de Hannah Montana a trebuit să se ducă spre o cu totul altă zonă. Britney Spears la fel. Adică sunt nişte reţete pe care la un moment dat le adopţi, ca să te rupi cumva de stigmatul pe care tu îl ai. Şi asta am făcut şi atunci s-a produs ruptura. Oamenii au început să mă vadă ca pe un artist de sine stătător, care nu mai era doar o reminiscenţă a unei trupe”, a declarat Andreea Bălan.

„Eu cred că m-am născut pentru scenă pentru că am dansat întotdeauna. După care, tatăl meu având voce, este clar că l-am moştenit. Adică, nativ, am talent oarecum şi cred că sunt făcută pentru scenă. Numai că în momentele acelea când urcam pe scenă, uneori îmi plăcea, alteori nu-mi plăcea, pentru că varia în funcţie de ceea ce se întâmpla în culise. Pentru că noi acolo deseori ne certam sau existau tensiuni. Eu urcam pe scenă cu lacrimi în ochi şi trebuia să zâmbesc şi atunci mă prefăceam foarte tare. Şi chestiile asta pe mine m-au traumatizat”, a mai spus artista.

„Am avut o relaţie destul de ambiguă. Câteodată frumoasă, câteodată dură, dar cred că am trăit amândouă aceleaşi lucruri şia abia după mulţi ani am stat de vorbă şi ne-am dat seama câte de greu ne-a fost amândurora. Poate că orgoliul nostru de adolescente nu ne lăsa să ne împărtăşim toate sentimentele, dar mai târziu, după ce totul s-a terminat, ne-am dat seama că nu am vrut să ne facem rău una alteia şi poate nici părinţii noştri nu au vrut să ne facă rău. Aşa am ştiut noi, toţi patru, să gestionăm acele situaţii, la vremea respectivă. Şi a trebuit ca în decursul anilor care au urmat, să ne iertăm oarecum. Fiecare pe sine şi apoi fiecare pe celălalt. Să ne iertăm pentru toată perioada aceea tumultoasă”, a încheiat ea.


Citește și: VIDEO | Robert, ”stewardesa cu barbă”, și viața lui la înalțime. ”Nu e deloc o meserie ușoară, întâlnești tot felul de oameni”


 

Citește mai multe despre andreea antonescu, andre, greutăți și probleme pe Libertatea.

Comentarii