MENIU CAUTĂ

Andreea Bălan și George Burcea vorbesc despre certurile din familia lor. „A fost o perioadă dificilă”

Distribuie

Cântăreața Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea, au făcut dezvăluiri din viața lor personală. Cei doi au mărturisit de la ce porneau discuțiile în contradictoriu dintre ei.

Andreea Bălan s-a căsătorit cu actorul George Burcea în luna martie a anului trecut. Cei doi au împreună o fetiță, Ella.

Cântăreața și partenerul ei de viață au acordat un interviu pentru okmagazine.ro, în care au făcut dezvăluiri din viața lor personală.
Cei doi au mărturisit de la ce porneau discuțiile în contradictoriu dintre ei.
„Acum nu mai pornesc”, a spus Andreea Bălan.
„Porneau de la chestii foarte mici, de la foarte mult ego, lucruri pe care puteai să le rezolvi imediat, dar trebuia să ştii pe ce „butoane” să apeşi. După care a fost o perioadă dificilă, cel puţin pentru mine, ca bărbat, când ea era însărcinată şi organismul era dat chimic peste cap”, a afirmat George Burcea.

„Fiind prima sarcină, nu puteam să-mi dau seama de ce mă simt aşa. Şi nimeni nu-ţi spune dinainte că o să ai anumite stări, schimbări chimice”, a mai declarat cântăreața.
„Erau fireşti, dar la asta s-a adăugat şi faptul că noi n-am avut suficient timp la dispoziţie să ne cunoaştem cu adevărat până să rămână însărcinată şi atunci am avut multe lucruri noi de asimilat, sentimente, experienţe… Nu ne îmbinaserăm încă. Dacă am fi stat, eu ştiu, vreo trei ani înainte doar unul cu altul, probabil am fi fost mai relaxaţi”, a adăugat partenerul ei de viață.
Andreea Bălan și George Burcea au vorbit și despre fiica lor, mărturisind că nu sunt adepții ideii de-ai cumpăra haine de brad micuței.
„Sunt părinţi care cumpără haine de brand copilului. Noi nu suntem adepţii acestui lucru, pentru că un copil se murdăreşte, îşi face hainele praf. Toate ghetuţele Ellei sunt julite, de exemplu. Plus că, în două săptămâni nu-i mai vin. George se ocupă mai mult de asta, se duce cu ea în magazine şi probează, cumpără haine foarte accesibile şi cât mai normale. Plus că nu vreau s-o obişnuim cu branduri, că nu vrem să ne trezim când o fi mai mare că ne spune că nu poartă nu ştiu ce haină, că nu e brand”, a explicat artista.
„De la început ne-am propus ca Ella să nu ajungă să se tăvălească prin magazine, să nu plângă dacă nu i se cumpără ceva. Adică să ştie că îi iau jucăria asta pentru că s-a stricat cealaltă, că îi iau papuceii ăştia pentru că are nevoie de ei. Copilului trebuie să-i explici, nu să-i spui „Nu” sau să-i iei brusc din mână. Dacă tu îi oferi explicaţii, el te înţelege. Şi o văd pe Ella cum se uită la mine, la buze, la ochi, la gesturi şi încearcă să înţeleagă”, a completat George Burcea.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Justiția s-a prins cum face Dragnea jr bani în vremea molimei. A redus efectivele de porci, a adus carcase și nu le-a mai plătit! Executat de instanță pentru „țeapa” de 1,5 milioane de lei  


 

Citește mai multe despre George Burcea, Cuplu și Familie pe Libertatea.

Comentarii