Mergi direct la conținut »
Andreea Raicu nu-și începe ziua fără yoga și meditație. "Antrenamentele au fost alături de mine în perioadele de depresie, durere, confuzie"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Raicu nu-și începe ziua fără yoga și meditație. "Antrenamentele au fost alături de mine în perioadele de depresie, durere, confuzie"

Andreea Raicu nu-și începe ziua fără yoga și meditație. „Antrenamentele au fost alături de mine în perioadele de depresie, durere, confuzie”

Indiferent dacă este acasă, în vacanță sau are agenda plină, Andreea Raicu nu-și începe ziua fără yoga și meditație, un ritual care a pus-o pe linia de plutire în momente grele și pe care l-a transformat în stil de viață de ani buni.

De Denisa Macovei,

Andreea Raicu nu-și începe ziua fără yoga și meditație

 Această practică spirituală a ajut-o enorm pe fosta vedetă TV din punct de vedere mental, dar și fizic. Andreea recunoaște că ședințele matinale îi sunt, practic, indispensabile, la fel ca spălatul de față sau pe dinți în fiecare dimineață.

„Antrenamentele de yoga au fost alături de mine în perioadele de depresie, durere, confuzie și schimbări turbulente și mi-au amintit constant și cu răbdare că sunt mai puternică decât credeam”, a spus Andreea Raicu.

Astfel că, indiferent de locul unde se află, acasă sau în deplasare, Andreea se trezește chiar și cu câteva ore mai devreme dacă programul îi este supraîncărcat, tocmai pentru a se încărca pozitiv pentru ziua în curs. Dacă la sport mai renunță, la meditație, niciodată.

Andreea Raicu nu-și începe ziua fără yoga și meditație

Călătoria din India a schimbat-o

 Andreea s-a regăsit și mai ales a învățat cum să trăiască în perfectă armonie cu ea însăși în călătoria ei din India. Acolo a conștientizat că prin meditație și ore de yoga va reuși să trăiască în perfectă armonie cu sufletul și corpul ei.

„Yoga mi-a dat un sentiment de libertate. Pentru mine yoga este o modalitate de a-mi dezvolta înțelegerea propriei persoane, de a-mi simplifica viața și a fi fericită cu mine însămi. Sunt foarte echilibrată, iar corpul meu arată mult mai bine”, a mai spus ea.


VIDEO/ Actrița Olimpia Melinte, trimisă de părinți să facă „o facultate serioasă”, după ce a terminat Actoria

Close
Închide
  Close