MENIU CAUTĂ
28 Mar. 2018 10:48

Andreea Tonciu dă detalii din căsnicie. „Mă apucă depresia. Îmi vine să îi zic că s-a terminat și să mă lase”

Distribuie

Andreea Tonciu a comentat pe marginea mariajului său. Vedeta a spus lucrurilor pe nume.

În urmă cu ani, Andreea Tonciu era o prezență obișnuită la emisiuni de televiziune ș diverse evenimente modene. Însă, de când s-a căsătorit cu Daniel Niculescu și s-a așezat la casa ei, bruneta a rărit foarte mult ieșirile în public și aparițiile la TV. De altfel, despre Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au și apărut, în ultima vreme, tot felul de speculații privind eventualitatea unei separări.

Andreea Tonciu, care este mama unei fetițe care se numește Rebecca, a acordat un interviu pentru Antena Stars, în care a comentat despre mariajul său.

„În trecut eram nebună, nu îmi păsa de nimic. Acum nu mai pot să fac ce făceam. Acum sunt mamă. Am zis să apar cu lucruri frumoase. El mă vrea casnică, dar eu nu accept aşa ceva. Vrea să stau în casă cu fetiţa şi să fac piaţa. Mă apucă depresia. Îmi vine să-i zic că s-a terminat şi să mă lase…

Momentan nu am luat nicio vacanţă doar pentru noi doi. Vreau să mă mut iar. Apartamentul este mic pentru mine şi pentru familia mea… Fetelor le este frică de mine. Cum să ridice ochii la soţul meu? Soţul meu e norocos că a dat de mine. Este mai copil şi mă controlează şi în momentul de faţă. Dacă fac ceva, nu o fac de pe contul meu”, a spus Andreea Tonciu.


Citește și: VIDEO REPORTAJ / Noua generație din satele Republicii Moldova, față în față cu Centenarul Marii Uniri


 

Citește mai multe despre daniel niculescu, casatorie și casnicie pe Libertatea.

Comentarii