Mergi direct la conținut »
Angelina Jolie a renunțat la numele fostului soț. Nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Brad Pitt
Entertainment Libertatea > Entertainment > Angelina Jolie a renunțat la numele fostului soț. Nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Brad Pitt

Angelina Jolie a renunțat la numele fostului soț. Nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Brad Pitt

Angelina Jolie a cerut la procesul de divorț cu Brad Pitt să renunțe ola numele de familie al celui care i-a fost partener de viață.

De Dana Aramă,

În anul 20016, Angelina Jolie și Brad Pitt au decis să divorțeze și să împartă custodia celor șase copii ai lor: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox și Vivienne. După o lungă bătălie judiciară, cei doi actori au rezolvat chestiunile oficiale, mai ales cele legate de custodia copiilor, pe care au decis să o împartă.

Potrivit documentelor legal, la procesul de divorț, Angelina Jolie care, după ce s-a căsătorit cu Brad Pitt, adăugase legal la numele său de familie pe cel al actorului, a luat decizia de a renunța la acesta, potrivit lavanguardia.com. Ea va reveni la numele cu care este cunoscută în toată lumea, Angelina Jolie.

În schimb, cei șase copii ai cuplului vor continua să poarte numele ambilor părinți: Jolie-Pitt.

Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, şi Angelina Jolie, 43 de ani, s-au căsătorit în 2014 şi au intentat divorţ în 2016, după o relaţie care a început în 2004.

Citește și: VIDEO / Luiza și Lucian, doi pacienți diagnosticați cu schizofrenie paranoidă, au dezvăluit cum reușesc să țină toate lucrurile din viața lor în echilibru. ”Noi trebuie să știm absolut totul unul despre altul”

 

 

Close
Închide
  Close