Mergi direct la conținut »
Aniversare mare în familia Simonei Gherghe. Gabriela Firea s-a grăbit să o felicite
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Aniversare mare în familia Simonei Gherghe. Gabriela Firea s-a grăbit să o felicite

Zi de sărbătoare în familia prezentatoarei de televiziune Simona Gherghe. Vedeta o aniversează pe mama sa, Silvia.

De Dana Aramă,

Vedeta de televiziune Simona Gherghe își sărbătorește mama, Silvia Gherghe. De ziua de naștere a mamei sale, prezentatoarea de la Antena 1 i-a transmis urări publice celei care i-a dat viață. Mesajul este însoțit de o fotografie în care mama Simonei Gherghe apare alături de fiica vedetei, Ana Georgia, la joacă în zăpadă.

„La mulți ani, mama! Să fii sanătoasă si să ne bucurăm unii de alții multi, mulți ani! Te iubim! ❤️”, a spus Simona Gherghe.

Printre cei care s-au grăbit să o felicite pe Simona Gherghe cu ocazia aniversării mamei sale s-a aflat și primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din țara noastră. Vedeta  s-a căsătorit, în luna mai a anului trecut, cu Răzvan SăndulescuÎn aceeași lună a anului trecut a venit pe lume și fetița cuplului, Ana Georgia. Vedeta a confirmat în data de 29 noiembrie 2018, că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Citește și: ANALIZĂ EURO. Tricolorele au terminat pe locul 4, după evoluții modeste în partea a doua a turneului. Cum le-am lăudat un pic, cum n-au mai jucat nimic!

 

Close
Închide
  Close