Mergi direct la conținut »
Antonia, ipostază super sexy cu o femeie. Ce reacții a stârnit
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Antonia, ipostază super sexy cu o femeie. Ce reacții a stârnit

Antonia, ipostază super sexy cu o femeie. Ce reacții a stârnit

Antonia apare într-o ipostază extrem de sexy alături de o altă femeie.

De Dana Aramă,

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase și senzuale vedete din showbiz-ul românesc. Cântăreața, care formează un cuplu cu Alex Velea, a trecut prin 3 nașteri, dar arată fără reproș.

Vedeta are doi copii cu Alex Velea, Dominic și Akim. Din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano, Antonia are o fiică, Maya, care locuiește cu tatăl ei în Italia.

Antonia a înfierbântat imaginația internauților după ce a făcut publică o imagine în care apare alături de o altă femeie.


Te-ar putea interesa și: Povestea de dragoste dintre Dumitru Lupu și Ileana Șipoteanu. Compozitorul a murit chiar de ziua soției lui


Antonia, ipostază super sexy cu o femeie. „De belea ești”

În imaginea respectivă, Antonia poartă o ținută sexy, de culoare galbenă, care îi lasă la vedere posteriorul ferm și bombat. Alături de ea apare o tânără, îmbrăcată și ea în galben, care stă aplecată în fața Antoniei și care îi arată decolteul impresionant.

Tânăra respectivă se pare că este Raluca Netca, pe care cântăreața a cunoscut-o la emisiunea „Uite cine dansează”, acolo unde aceasta din urmă a fost antrenoare de dans.

„Ai un f..d foarte sexy”, „Ce sexy ești”, „Senzuală”, „Sexy girls”, „De belea ești, Antonia”, „Are ce arăta, pentru că este tânără și frumoasă”, „Prințesă de prințesă”, au comentat fanii la adresa Antoniei.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Ce regim îl așteaptă pe Cristi Boureanu după eliberare. Trebuie să recupereze lunile de detenție


 
 
Close
Închide
  Close