De Denisa Macovei,

Dacă acum șapte ani puțini dădeau șanse relației dintre cei doi, Antonia și Alex Velea au demonstrat că flacăra pasiunii dintre ei crește continuu și că nu țin cont de părerile nimănui, atunci când vine vorba despre relația lor de cuplu. De altfel, sunt printre puținele persoane din showbiz care își arată dragostea chiar și în public, precum doi adolescenți ce simt, pentru prima dată, fluturi în stomac. Asta, spre deosebire de alții care cred că, odată ce ai devenit părinte, trebuie să adopți o anumită conduită.

„Nu mă pot să mă concentrez la interviu, că mi-a scăpat mâna peste fundul ei”, ne-a declarat Alex, în timp ce încercam să-l întrebăm cum a supraviețuit când a fost plecat în Asia, la filmările pentru Asia Express. „Antonia este imunitatea mea, tocmai ce am luat-o”, a spus artistul, râzând, referitor la emisiunea la care participă alături de Mario Fresh.

Deși toată lumea se aștepta să-i vadă pe Antonia și pe Velea împreună, la emisiune, faptul că au acasă doi copii mici a făcut imposibil să plece în același timp. Totuși, cei doi recunosc că ar fi ajuns să se contreze la unele probe și că este mai bine că a fost plecat doar Alex: „A fost greu rău fără el, chiar a fost greu. Chiar m-a întrebat dacă ne-am fi descurcat amândoi la Asia Express. Eu știu că m-aș fi descurcat, doar că nu mă atrage acest gen de aventură”, ne-a spus Antonia, completată de iubitul ei: „Vă zic eu, are oroare de gâze, gândaci, tot felul de orătănii și nu i-ar fi plăcut. Ne certăm și noi, cum să nu, suntem niște oameni normali. Bine, e mult spus că ne certăm, ajungem dintr-o prostie să ne contrazicem. Nu ne încadrăm în acea tipologie de cuplu în care începem să țipăm, să aruncăm cu obiecte unul în celălalt”, ne-a declarat Velea.

Marcel Ciolacu și-a anunțat colegii că Viorica Dăncilă va fi săltată de către DNA
Recomandări
Marcel Ciolacu și-a anunțat colegii că Viorica Dăncilă va fi săltată de către DNA
 

Participarea solistului, la Asia Express, a fost cea mai lungă perioadă în care cei doi au stat separate și în care, practic, aproape că nu și-au vorbit. Cei doi sunt învățați să facă totul împreună și chiar și acum, cu doi copii mici, țin morțiș să doarmă de fiecare dată împreună. În timp ce alte mame se mută în camera copilului imediat după naștere, Antonia a preferat să-și învețe cei doi băieței să doarmă singuri: „Le-am făcut de mici același program, ca să ne fie mai ușor. Îi culcăm la aceeași oră”, a mărturisit Antonia, data de gol de Velea care a reunoscut că nu mereu se întâmplă acest lucru, că mai sunt și dăți când ajung să doarmă cu toțiii… pe unde apucă: „ Nu dormim separat, cu unul dintre băieți. Dar depinde și de cât de obosiți suntem. Îți spun sincer că se îmtâmplă uneori să adormim toți patru pe canapea”, a spus și Velea.

VIDEO: Robert Hanciarec/ FOTO: Dumitru Angelescu

Citeşte şi:

Antonia i-a făcut o primire ca-n filme lui Alex Velea, după ce s-a întors de la „Asia Express”: „Ne-am închis în casă”

Antonia, o nouă intervenție la sâni. „Sunt fată mare, știu de ce mi-am făcut operație”

Alex Velea a compus o manea cu versuri îndrăznețe pentru Antonia. „Îți iau haine de designer, dar te vreau în tanga”

RECOMANDĂRI
Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO
Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor