Mergi direct la conținut »
Anunțul făcut de Dana Săvuică înainte de incinerarea Zinei Dumitrescu. Ce se întâmplă în locul din fața Casei de Modă Venus | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Anunțul făcut de Dana Săvuică înainte de incinerarea Zinei Dumitrescu. Ce se întâmplă în locul din fața Casei de Modă Venus | FOTO

Dana Săvuică a anunțat ce se va întâmpla în locul din fața Casei de Modă Venus în ziua în care regretata creatoare de modă Zina Dumitrescu urmează să fie incinerată.

De Dana Aramă,

„Pentru cei ce doresc să aprindă o lumânare, să aducă o floare sau un gând bun care să o călăuzească pe doamnă Zina pe ultimul drum, locul din fața Casei de Modă Venus ne va aduce alinare nouă, celor care o purtăm în suflet cu amintiri frumoase.

Indiferent ce se va întâmplă mâine, când, cum și unde, noi ne vom întoarce acasă, acolo unde am trăit atâția ani de fericire, pasiune, dăruire și muncă alături de doamna modei românești, Zina Dumitrescu.
Dumnezeu s-o odihnească?”, este mesajul transmis de Dana Săvuică, unul dintre fostele modele care au lucrat cu Zina Dumitrescu.

 

Zina Dumitrescu a fost considerată ca fiind cea care a pus bazele modei în România. Zina Dumitrescu a încetat din viață în data de 29 martie 2019, la vârsta de 82 de ani. Aceasta s-a stins din viață la azilul unde și-a petrecut ultimii ani de viață. Despre fiul Zinei Dumitrescu, Cătălin, s-a aflat că vrea să își incinereze mama.

Citește și: Chinezul “pericol pentru siguranța națională a României” Wang Yan a fost văzut din nou la Cupru Min, dar compania ascunde prezența lui!

 

Close
Închide
  Close