Mergi direct la conținut »
Apelul făcut de compozitorul Mihai Alexandru pentru Mihai Constantinescu. "Să ne rugăm timp de trei zile la ora 12 noaptea"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Apelul făcut de compozitorul Mihai Alexandru pentru Mihai Constantinescu. "Să ne rugăm timp de trei zile la ora 12 noaptea"

Apelul făcut de compozitorul Mihai Alexandru pentru Mihai Constantinescu. „Să ne rugăm timp de trei zile la ora 12 noaptea”

Compozitorul Mihai Alexandru a făcut un apel pe contul său de socializare. El le-a cerut celor care îl urmăresc în mediul online să se roage timp de trei zile, la 12 noaptea, pentru îndrăgitul interpret Mihai Constantinescu.

De Dana Aramă,

„Dragi prieteni, mă adresez în special celor care sunt în asentimentul meu: vă invit să ne rugăm împreună timp de 3 zile la ora 12 noaptea, cu o candelă aprinsă, pentru sănătatea dragului nostru Mihai Constantinescu, care are mare nevoie de ajutorul nostru. Dumnezeu să-l aibă în paza sa! Amin!?”, a scris Mihai Alexandru pe Facebook.

Mihai Constantinescu se află în moarte cerebrală la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală, după ce luni seara a suferit un stop cardio-respirator. Mihai Constantinescu are la activ două operaţii pe cord: în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat. Artistul a avut probleme cardiace și înainte de Paște, fiind internat la Spitalul Universitar București.


Citește și:

Iohannis a amânat ceremonia din 20 mai, dedicată victimelor comunismului, pentru a „elimina orice fel de suspiciune cu privire la asocierea cu perioada electorală”

 

Close
Închide
  Close