MENIU CAUTĂ
19 Apr. 2013 17:05 , de Geo Berciu

Au dat nas în nas la un eveniment monden şi AU FLIRTAT în faţa camerelor! Vezi ce SĂGEŢI i-a aruncat Mihai Albu fostei soţiii!

Distribuie

Ceea ce i-a uimit pe toţi cei prezenţi a fost atitudinea degajată a celor doi, care au stat de vorbă, ba chiar au flirtat în faţa camerelor până la un anumit punct.

„Stau de vorbă cu fosta mea soţie mult-iubită”, a mărturisit Mihai Albu în momentul în care camerelor i-au surprins amuzându-se împreună.

„Suntem doi oameni care au divorţat, dar nu înseamnă că vieţile noastre s-au despărţit complet. Dacă mă laşi să mai port pantofii de la tine rămâne să discutăm”, a completat Iulia.

„Dar nu s-a pus problema să nu mai poarte. Nu i-am interzis”, a replicat Mihai Albu.

Întrebat dacă pantofii îi vor fi livraţi gratis fostei soţii, designerul de pantofi a reacţionat: „Nu ştiu, soţia mea este într-o relaţie, deci de ce ar trebui să îi plătesc eu pantofii”. Atenţionat de toţi jurnaliştii că a folosit cuvântul „soţie”, Mihai Albu s-a retras printr-un joc de cuvinte: „S-o ţie altul”

Interesant este faptul că la doar la 3 săptămâni de la pronunţarea divorţului, designerul de pantofi plânge după fosta soție și recunoaște că și-ar dori să se împace cu aceasta, mai ales că la mijloc este şi fetiţa lor, Mikaela, de care îi este un dor teribil.
Citeşte şi: EXCLUSIV | Designerul Mihai Albu recunoaşte că e distrus după ce a pus capăt mariajului cu Iulia: «După divorţ am slăbit 8 kilograme!»

Citește mai multe despre Divort Iulia si Mihai Albu și Iulia Albu pe Libertatea.

Comentarii