„Gala Zetta – Ajută-ne sa ajutăm!” este o premieră în România și a avut ca scop strângerea de bani pentru consumabilele care s-au folosit la 50 de operații gratuite, pentru cazuri grele (arsuri, accidente grave, malformații copii și maturi, membre amputate).

La aproape cinci luni de când a anunțat implicarea ei într-un proiect de o așa amploare, Andreea Marin a transmis un mesaj. „Mai puțin de 5 luni au trecut de când Campania “Zetta – Ajută-ne să ajutăm!” a ajuns la urechile și la inimile voastre! În acest timp, 10 medici voluntari ai Asociatiei Zetta, pe care ii susțin de când i-am cunoscut cu toata inima, si-au propus să facă 50 de operații complexe gratuite într-un an, pentru oameni greu încercați, a caror viața a fost dată peste cap în mod neașteptat fie de incendii, fie de accidente, malformații sau cancer, necazuri ce le-au mutilat trupurile și le-au întinat sufletele (…)

Medicii clinicii și-au propus ca, în 2019, 10% din timpul lor dedicat pacienților, să fie pro-bono pentru aceștia, dar tocmai această solidaritate și rezultatul propus obținut în 5 luni, in loc de 1 an, le dă speranțe că lucrurile vor merge mult mai bine.

Este momentul să sărbatorim zecile de vieți transformate în bine și, de aceea, vă așteptăm marți, 26 februarie, începând cu ora 18:00, la Hollywood Multiplex în Bucuresti Mall, unde ne putem bucura de evenimentul LOVE Z-ONE, un concert caritabil susținut de artistii Connect-R și RaluKa în beneficiul Campaniei “Zetta – Ajuta-ne să ajutăm!”. Banii strânși din vânzarea biletelor vor fi donați în sprijinul copiilor și adulților cu situații sociale precare și diagnosticati cu patologii dificile, pentru a putea beneficia gratuit de interventii chirurgicale complexe in cadrul campaniei noastre(…)”, este o parte din mesajul Andreei Marin.

Rezultate oficiale parțiale BEC după numărarea a 99% din voturi. Ce procent are Viorica Dăncilă
Recomandări

Rezultate oficiale parțiale BEC după numărarea a 99% din voturi. Ce procent are Viorica Dăncilă

Medicii voluntari au devenit o echipă

Premiera: 10 Oameni, în palmele cărora au stat până acum mii de vieți, 10 medici care și-au dat seama că sunt mult mai puternici împreună pentru cei ce le calcă pragul cu speranță, au decis: își vor pune priceperea, experiența, timpul și sufletul în sprijinul a 50 de oameni care au mare nevoie să fie salvați. E scopul lor ambițios în anul ce începe… de mâine! Să intre în sala de operație de 50 de ori, în echipă, pro-bono, dincolo de munca lor de zi cu zi, și să dea tot ce au mai bun în sprijinul celor care sunt pe punctul de a-și pierde speranța. Pentru că situația lor e mult prea grea. Pentru că nu pot reuși singuri. Pentru că nimanui altcuiva nu îi pasă.

Citește și

VIDEO/ La 75 de ani, Margareta Pâslaru dă lecții de modă. „Las mereu imaginația să lucreze”

 

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore
GSP.RO

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore

Horoscop 11 noiembrie 2019. Taurii au parte de o zi agitată
HOROSCOP

Horoscop 11 noiembrie 2019. Taurii au parte de o zi agitată