„Gala Zetta – Ajută-ne sa ajutăm!” este o premieră în România și a avut ca scop strângerea de bani pentru consumabilele care s-au folosit la 50 de operații gratuite, pentru cazuri grele (arsuri, accidente grave, malformații copii și maturi, membre amputate).

La aproape cinci luni de când a anunțat implicarea ei într-un proiect de o așa amploare, Andreea Marin a transmis un mesaj. „Mai puțin de 5 luni au trecut de când Campania “Zetta – Ajută-ne să ajutăm!” a ajuns la urechile și la inimile voastre! În acest timp, 10 medici voluntari ai Asociatiei Zetta, pe care ii susțin de când i-am cunoscut cu toata inima, si-au propus să facă 50 de operații complexe gratuite într-un an, pentru oameni greu încercați, a caror viața a fost dată peste cap în mod neașteptat fie de incendii, fie de accidente, malformații sau cancer, necazuri ce le-au mutilat trupurile și le-au întinat sufletele (…)

Medicii clinicii și-au propus ca, în 2019, 10% din timpul lor dedicat pacienților, să fie pro-bono pentru aceștia, dar tocmai această solidaritate și rezultatul propus obținut în 5 luni, in loc de 1 an, le dă speranțe că lucrurile vor merge mult mai bine.

Este momentul să sărbatorim zecile de vieți transformate în bine și, de aceea, vă așteptăm marți, 26 februarie, începând cu ora 18:00, la Hollywood Multiplex în Bucuresti Mall, unde ne putem bucura de evenimentul LOVE Z-ONE, un concert caritabil susținut de artistii Connect-R și RaluKa în beneficiul Campaniei “Zetta – Ajuta-ne să ajutăm!”. Banii strânși din vânzarea biletelor vor fi donați în sprijinul copiilor și adulților cu situații sociale precare și diagnosticati cu patologii dificile, pentru a putea beneficia gratuit de interventii chirurgicale complexe in cadrul campaniei noastre(…)”, este o parte din mesajul Andreei Marin.

Medicii voluntari au devenit o echipă

Premiera: 10 Oameni, în palmele cărora au stat până acum mii de vieți, 10 medici care și-au dat seama că sunt mult mai puternici împreună pentru cei ce le calcă pragul cu speranță, au decis: își vor pune priceperea, experiența, timpul și sufletul în sprijinul a 50 de oameni care au mare nevoie să fie salvați. E scopul lor ambițios în anul ce începe… de mâine! Să intre în sala de operație de 50 de ori, în echipă, pro-bono, dincolo de munca lor de zi cu zi, și să dea tot ce au mai bun în sprijinul celor care sunt pe punctul de a-și pierde speranța. Pentru că situația lor e mult prea grea. Pentru că nu pot reuși singuri. Pentru că nimanui altcuiva nu îi pasă.

Citește și

VIDEO/ La 75 de ani, Margareta Pâslaru dă lecții de modă. „Las mereu imaginația să lucreze”

 

După mulți ani de la despărțirea de Bianca Drăgușanu, Adi Cristea rupe tăcerea. Detaliu rușinos
GSP.RO

După mulți ani de la despărțirea de Bianca Drăgușanu, Adi Cristea rupe tăcerea. Detaliu rușinos

Reacția elegantă a Ioanei Ginghină după ce Papadopol a fost prins cu altă femeie
Unica.ro

Reacția elegantă a Ioanei Ginghină după ce Papadopol a fost prins cu altă femeie

Vedeta de la noi are un trecut controversat, dar acum a luat-o pe calea bisericii! Înainte era sexy, acum s-a îngrășat, dar nu-i pasă!
Viva.ro

Vedeta de la noi are un trecut controversat, dar acum a luat-o pe calea bisericii! Înainte era sexy, acum s-a îngrășat, dar nu-i pasă!