Mergi direct la conținut »
Beyonce a ieșit în oraș într-o ținută provocatoare, la o lună după ce a născut gemeni
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Beyonce a ieșit în oraș într-o ținută provocatoare, la o lună după ce a născut gemeni

Beyonce a născut gemeni în urmă cu o lună, însă cântăreața pare să fi scăpat deja de o mare parte din kilogramele acumulate pe perioada sarcinii. Ea a ieșit în oraș, îmbrăcată într-o ținută provocatoare, împreună cu soțul ei, rapperul Jay-Z.

Beyonce și Jay-Z au lăsat copiii în grija bonelor și au ieșit în oraș să se bucure de puțin timp singuri. Așa că au ieșit doar ei doi în oraș, iar după câteva ore petrecute singuri au mers la o petrecere organizată de Roc Nation.

Cu această ocazie, Beyonce a ținut să arate că a pierdut multe dintre kilogramele acumulate pe perioada sarcinii. A ales să poarte o rochie scurtă și o cămașă, ușor decoltată.


Vedeta a publicat mai multe poze pe contul ei de instagram, aceeași rețea unde a anunțat că este însărcinată, dar și unde a publicat prima fotografie cu gemenii Sir și Rumi.

Aceasta este prima apariție în public a cuplului, după nașterea gemenilor, dar și după ce rapperul a vorbit despre infidelitate în cel mai recent album al său. Astfel, Jay-Z a răspuns acuzațiilor lansate de Beyonce pe albumul „Lemonade”, recunoscând că a înșelat-o pe aceasta.


Citește și: Klaus Iohannis intervine în scandalul momentului în România. Ce spune despre impozitarea Bisericii


Close
Închide
  Close