Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Bianca Drăgușanu către Victor Slav: „Zilele următoare te invit la o cafea să discutăm despre majorarea pensiei alimentare” | VIDEO

Bianca Drăgușanu și Victor Slav se întâlnesc la emisiunea Vulturii de noapte, de la Kanal D, acolo unde cei doi au un schimb de replici incredibile.

De Dana Aramă,

 

„Tu stai mai mult ca mine în oglindă”, îi spune Bianca Drăgușanu lui Victor Slav în cadrul emisiunii care va fi difuzată marți seară.

Prezentatorul îi dă imediat replica fostei sale partenere de viață: „S-au schimbat multe, draga mea”.

În aceeași emisiune, în timpul unui moment de roast, Bianca Drăgușanu îi spune lui Victor Slav:

„Zilele următoare te invit la o cafea să discutăm despre majorarea pensiei alimentare”.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au grijă ca fiicei lor, Sofia Natalia, să nu-i lipsească nimic.

Citește și: DIICOT CEAUȘIST – Fostul șef PSD al Radio România a cerut să afle cine dă informații pentru tolo.ro, procurorii s-au executat și au percheziționat la 6 dimineața casa unei jurnaliste din redacția muzicală! În fața fetei ei de 25 de ani suferindă de autism, i-au confiscat laptopul, au luat-o la DIICOT și au făcut-o să recunoască o infracțiune inexistentă!

 

Close
Închide
  Close