MENIU CAUTĂ

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au făcut primele declarații după ce s-au despărțit. „Vom rămâne prieteni”

Distribuie

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au făcut primele declarații după ce s-au despărțit. Cei doi s-au cunoscut în platoul unei emisiuni TV, în urmă cu șase ani. S-au îndrăgostit pe loc și au decis să înceapă o relație. Cei doi se căsătoriseră în 2013, însă, au divorțat, în urma infidelității vedetei tv. 

În cele din urmă și-au mai dat o șansă, fără să se mai recăsătorească, devenind părinții unei superbe fetițe, Sofia Natalia.

Acum, însă, Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou. Un apropiat a confirmat deja separarea celor doi.

 „Am ajuns într-un punct în care drumurile noastre se despart. Nu știm ce ne rezervă viitorul, dar știm că vom rămane prieteni, avem un copil minunat de crescut împreună. Suntem doi oameni mături, care își asumă decizia luată de comun acord, cu sentimentul că este cea mai bună în acest moment al existenței noastre. Va suntem recunoscători că ați fost mereu alături de noi și, de asemenea, va rugăm cu tot sufletul să ne respectați alegerea. Ne dorim și sperăm că orice speculație să se oprească aici. Va mulțumim și va asigurăm de toată aprecierea și afecțiunea noastră!”, au spus Bianca Dragusanu și Victor Slav, în exclusivitate, pentru wowbiz.ro.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/Olga Bălan are un nou iubit. S-a cuplat cu un fotograf român pentru care e dispusă să părăsească Italia


 

Citește mai multe despre Bianca Drăgușanu, Victor Slav și Divort pe Libertatea.

Comentarii