Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > BOMBĂ! Nicoleta Luciu PLEACĂ DE LA PRO TV! VEDETA A SEMNAT CU ANTENA. Uite ce ne-a declarat

BOMBĂ! Nicoleta Luciu PLEACĂ DE LA PRO TV! VEDETA A SEMNAT CU ANTENA. Uite ce ne-a declarat

De Madalina Ciodaru Burada,

Se pare că vedeta va avea proiecte atât la Antena 1, la emisiunea „Acces Direct”, unde sora ei este asistentă, cât şi la Antena Stars, postul relansat de curând.
„Am semnat un contract, voi apărea la Acces Direct şi la Antena Stars. Mai multe nu pot să spun deocamdată”, ne-a declarat Nicoleta Luciu, evitând să dea, cel puţin pentru moment, alte detalii.
Nicoleta Luciu s-a născut pe 12 septembrie 1980 în Bucureşti şi a devenit cunoscută după ce a câştigat titlul de „Miss România” în 1999. Ulterior a realizat mai multe pictoriale pentru diverse reviste, dintre care nu a lipsit Playboy. Nicoleta Luciu a cochetat şi cu muzica, făcând parte din formaţia „Alizee”, apoi din „Laguna”, dar nu s-a bucurat de prea mult succes. Astfel, a rămas la modeling, dar până la urmă a ajuns să fie cunoscută mai ales drept actriţă. Înainte de a începe o carieră în actorie, femeia care la un moment dat avea cei mai mari sâni naturali din România, cu o circumferinţă a bustului de 96 de centimetri, a apărut multă vreme în emisiunea „Ceaiul de la ora 5”, realizată de Teo Trandafir.
Numele Nicoletei a fost asociat ani buni cu postul Pro TV, iar în ultimele două sezoane ale emisiunii „Vocea României” a prezentat alături de Pavel Bartoş.
Din punct de vedere al vieţii personale, Nicoleta Luciu este soția omului de afaceri Szolt Csergo, cei doi având împreună patru copii.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close