Mergi direct la conținut »
Brigitte Sfăt, în cea mai provocatoare ținută. A înflorit de când iubește din nou | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Brigitte Sfăt, în cea mai provocatoare ținută. A înflorit de când iubește din nou | FOTO

Brigitte Sfăt, în cea mai provocatoare ținută. A înflorit de când iubește din nou | FOTO

Brigitte Sfăt este mai provocatoare și mai înfloritoare ca niciodată de când iubește din nou. A avut una dintre cele mai sexy apariții la botezul fiicei Adelinei Pestrițu.

De Dana Aramă,

 

Brigitte Sfăt s-a aflat printre invitații la botezul Zenaidei Maria, fetița Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea. A venit la brațul actualului ei partener de viață, Corneliu Oană.

Pentru petrecerea de botez care a avut loc la un restaurant de lux din Capitală, Brigitte Sfăt a ales o rochie cu scipici, foarte mulată, decoltată și cu o crăpătură adâncă pe picior. A fost una dintre cele mai sexy apariții ale brunetei din ultima perioadă de timp.

De când iubește din nou, Brigitte Sfăt este parcă mai provocatoare ca niciodată, la fiecare apariție punându-și foarte bine în valoare atuurile fizice. În plus, bruneta înflorește atunci când este în compania lui Corneliu Oană, cel care a reușit să-i aducă din nou zâmbetul pe buze după separarea de Ilie Năstase.

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au avut un mariaj cu multe probleme și numeroase discuții. Anul acesta, cei doi au pus capăt căsniciei lor. În prezent, Ilie Năstase are o relație cu o brunetă care se numește Ioana Simion, în timp ce Brigitte Sfăt și-a refăcut viața alături de Corneliu Oană, care îi este și partener de afaceri.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Adelina Pestrițu la petrecerea de botez a fiicei sale. Ultra sexy într-o rochie transparentă

Close
Închide
  Close