Mergi direct la conținut »
Brigitte Sfăt, cu vânătăi pe picioare la petrecerea de nuntă. Cu doar câteva ore înainte nu avea nimic | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Brigitte Sfăt, cu vânătăi pe picioare la petrecerea de nuntă. Cu doar câteva ore înainte nu avea nimic | FOTO

Brigitte Sfăt, cu vânătăi pe picioare la petrecerea de nuntă. Cu doar câteva ore înainte nu avea nimic | FOTO

Brigitte Sfăt a apărut cu vânătăi la petrecerea de nuntă care a avut loc într-un local de lux din Capitală. Cu doar câteva ore înainte de nuntă, ea nu avea nimic pe picioare.

De Dana Aramă,

Brigite Sfăt a fost filmată aproape încontinuu în ziua în care a făcut nunta cu Florin Pastramă. Înainte de nuntă, ea a fost ajutată să se pregătească și să se îmbrace în rochia de mireasă de nașa Lizeta Haralambie. În momentul în care aceasta i-a pus jartiera, Brigitte Sfăt și-a afișat picioarele perfect tonifiate și fără nicio urmă de rană sau de vânătaie.

Însă, la numai câteva ore distanță, la petrecerea de nuntă, în momentul în care soțul său i-a scos jartiera, picioarele miresei nu mai arătau deloc bine.

Piciorul de pe care Florin Pastramă i-a scos jartiera soției lui era plin de răni și de vânătăi, semn că între timp vedeta a pățit ceva.

Pe 27 mai, Brigitte și Florin Pastramă au avut cununia civilă, la primăria din Voluntari. Nunta lui Brigitte Sfăt și a lui Florin Pastramă a avut loc duminică, 7 iulie 2019, la un salon de lux din Capitală. Florin Pastramă este cel de-al patrulea soț al vedetei.

Close
Închide
  Close